glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Trei modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece

Aşa cum era de aşteptat, sezonul rece nu este unul tocmai primitor, dar asta nu ne va împiedica să adoptăm noile tendinţe în cele mai stylish ţinute. Şi, ca-n fiecare an, există piese vestimentare şi accesorii care, cu siguranţă, nu se vor demoda vreodată, aşa că ne este foarte uşor să le reîncadrăm în ţinutele noastre de toamnă. De data aceasta, blănurile sunt cele care-şi menţin glorios poziţia printre favoritele sezonului şi, adoptate corespunzător, te pot face să arăţi spectaculos cu orice ocazie. Fie că alegi să porţi o ţinută casual sau una elegantă, blănurile vor reuşi să confere un aer plin de feminitate look-ului. Iată trei modalităţi simple de a purta haina de blană în sezonul rece.

Tonuri pudrate. Dacă-ţi doreşti să fii o apariţie spectaculoasă, iar prin ţinuta ta să aduci un aer proaspăt şi plin de culoare în sezonul rece, optează pentru o haină de blană în tonuri pudrate. De altfel, încearcă să jonglezi cu nuanţele şi materialele. Fie că alegi să creezi un duo complex format din tonuri aprinse sau păstrezi liniile simple, cu siguranţă, efectul va fi surprinzător.

Pantaloni din piele. Iată un duo extrem de îndrăzneţ şi provocator care reuşeşte să ne cucerească de la prima vedere. Alege să porţi o haină de blană, fie ea în nuanţe aprinse, neutre sau chiar mixuri de culori, alături de o pereche de pantaloni de piele. Jocul de texturi va fi unul ideal pentru temperaturile scăzute.

Sneakerşi. Aşa cum ne-am obişnuit, sneakerşii pot fi purtaţi atât în ţinute sport, cât şi în ţinute elegante şi, pe lângă asta, îi putem adopta nu doar în sezonul cald, dar şi când temperaturile scăzute-şi fac apariţia. Un duo extrem de apreciat este acest mix format dintr-o pereche de sneakerşi, purtaţi într-o manieră  diferită şi anume alături de o haină de blană elegantă. Apariţia va fi una de efect şi, cu siguranţă, va fi  una apreciată.

Loading...