glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Touaregul lui Mărginean stă degeaba. 80.000 de euro, din banii devenilor, aruncaţi pe o maşină devenită inutilă

La prima sa ieşire publică în calitate de primar al Devei, Florin Oancea a declarat că îşi foloseşte maşina personală pentru a veni la birou, iar Touaregul cumpărat cu 80.000 de euro, cu ani în urmă, de Primărie, stă într-un garaj.

„Eu le-am spus prieteneşte (subordonaţilor din Primărie – n.red.): «Fraţilor, asta este direcţia, suntem pe lege, suntem corecţi, vreau să facem administraţie. Mie-mi ajunge salariul de primar. Nu mă interesează alte privilegii, nimic». Ş-acuma sunt cu maşina personală. Foarte bine merge şi a mea ca şi Dusterul Primăriei. Touaregul ştiţi unde este, da? În garaj. N-am urcat în el. Nici n-o să urc. Prima dată am vrut să-l vând, dar a costat 80.000 de euro. Ştiţi de ce, nu? Că trebuie şi masaj la spate. Ştiţi cine l-a cumpărat, nu? Să-l scot la vânzare acuma nu iau 25.000 de euro pe el. Pe urmă iau alte belele pe cap că îl dau sub preţ. L-au cumpărat, să-şi asume. Stă în garaj. N-am nevoie de jeep Touareg”, a declarat Oancea.
Maşina a fost cumpărată în 2014, în mandatul lui Petru Mărginean. Conform surselor noastre, fostul primar şi-a dorit o maşină mai mare şi mai sigură, pentru deplasările pe distanţe lungi. Pe lângă faptul că e mai mare şi mai sigură decât un autoturism obişnuit, maşina cumpărată pe banii Primăriei este şi mult mai confortabilă, având până şi dispozitive de masaj în scaune (după cum spune noul primar, Florin Oancea). Conform unor informaţii obţinute de „Glasul Hunedoarei” imediat după alegerile locale din 2016 şi publicate la vremea respectivă, până la acel moment, autoturismul a parcurs 80.000 de kilometri în mai puţin de doi ani: 2014 – 2016.

Citeşte şi:

Misteriosul Touareg negru al Primăriei Deva