glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Titi Alexoi: „Scopul nostru nu era să ne calificăm neapărat, ci să creştem în valoare”

Tehnicianul celor de la FC Hunedoara s-a declarat satisfăcut de efortul depus de jucătorii săi în partida din Cupă, disputată în compania celor de la Metalurgistul Cugir. Antrenorul de 55 de ani mai spune că nu îl interesează ce adversar va avea în faza următoare pentru că scopul principal era de a evolua cât mai bine şi nu neapărat de a trece mai departe.

Deşi admite că jucătorii săi trebuiau să rezolve meciul în timpul regulamentar, având în vedere superioritatea numerică avută, Alexoi este mulţumit de faptul că echipa sa a rezistat 120 de minute, în condiţiile în care au început mai târziu pregătirea.

E un mare plus la capitolul încredere”

Principalul de pe banca tehnică a trupei de pe Cerna aşteaptă de la elevii săi evoluţii la fel de bune, cu atât mai mult cu cât debutul sezonului „bate la uşă”. Este o victorie foarte importantă pentru moralul lor, un plus la capitolul încredere, care vine după un meci dificil. Mă bucur foarte mult că am rezistat cu bine 120 de minute şi că am fost concentraţi şi la penalty-uri, în faţa unei echipe mult mai experimentate decât a noastră. Am specificat că nu îmi doream neapărat să trecem mai departe, ci voiam să evoluăm cât mai bine, să creştem. De aceea sunt mulţumit”, a spus, la final, Alexoi. Tehnicianul a dezvăluit şi care este principiul după care se ghidează echipa în acest sezon: „avem în minte cuvintele lui Helenio Herrera care spune că o echipă mare se aşază în teren în poziţie imbatabilă, apoi iese la atac, în încercarea de a învinge. Sper ca în timp, cei din tribună să aprecieze munca noastră şi să capete încredere în noi”.

Faza a IV-a se va disputa pe 27 august 2014 între 30 de echipe (18 dintre ele calificate din Faza a III-a, restul din liga secundă).

Alte două achiziţii: Andrei Făgărăşanu şi Iulian Tecsi

FC Hunedoara şi-a mai asigurat serviciile a doi jucători autohtoni. Astfel, chiar în ziua meciului de Cupă, Andrei Făgărăşanu (23 de ani) şi Iulian Tecsi (22 de ani) au semnat înţelegeri cu gruparea de pe Cerna. Primul revine pe „Michael Klein” după experienţa din Liga a doua, de la Metalul Reşiţa, în vreme ce cel de-al doilea a evoluat ultima dată la UTA Arad. „Sunt doi jucători buni, trecuţi prin Liga a doua, care ne vor ajuta foarte mult în acest sezon şi care se încadrează la fix în proiectul nostru”, a spus Alexoi.

Vezi și

Close