glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Test greu pentru Cetate! Duel cu revelaţia sezonului

După eşecul dezamăgitor suferit la Cluj, CSM Cetate Deva are parte, astăzi, de încă un test extrem de dificil, pe teren propriu. Hunedorencele primesc vizita revelaţiei sezonului, SCM Craiova, formaţie care ocupă, momentan, locul doi în Liga Naţională, la trei puncte în spatele liderului HCM Baia Mare (care are un meci în plus).

Cetate este în căutarea succesului cu numărul patru în actuala stagiune, cu atât mai mult cu cât poate pierde contactul cu echipele care luptă pentru locul opt, ultimul ce asigură prezenţa în play-off.

Parcurs fulminant

De cealaltă parte, fetele antrenate de Aurelian Roşca şi Gheorghe Sbora au câştigat de tot atâtea ori în ultimele nouă jocuri disputate în Ligă, punând la socoteală şi victoria obţinută la „masa verde” contra celor de la CSM Bucureşti, în etapa a patra. Un singur meci a pierdut SCM Craiova în acest sezon, chiar în prima etapă (!), pe teren propriu cu liderul şi campioana în exerciţiu, HCM Baia Mare. În aceste condiţii, craiovencele au urcat, treptat, până pe poziţia secundă a clasamentului primei ligi. În schimb, gazdele nu se regăsesc şi au obţinut în tot acest timp doar trei succese şi o remiză, cu mult sub pretenţiile principalului finanţator Marian Muntean, care a declarat înaintea partidei de la Cluj că echipa sa are ca obiectiv câştigarea tuturor jocurilor rămase de disputat până la întreruperea campionatului, prilejuită de participarea naţionalei României la Campionatul European. Partida va începe, astăzi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor şi va fi condusă de brigada bucureşteană Radu Iliescu – Doru Manea.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A XI-A:

CSM Cetate Deva – SCM Craiova

Corona Braşov – Unirea Slobozia (sâmbătă, 11.30, Digisport 1)

CSM Ploieşti – Mureşul Târgu Mureş (duminică, ora 11.00)

HCM Roman – HC Dunărea Brăila (duminică, ora 11.30, Digisport 1)

Neptun Constanţa – „U” Alexandrion Cluj (duminică, ora 12.00)

HCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti (duminică, ora 20.00, Digisport 3)

HCM Baia Mare – HC Zalău (30-24)