glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Teatru, filme și concert Mihai Mărgineanu în acest weekend

Pe agenda culturală de timp liber, în acest final de săptămână, sunt trecute două spectacole de teatru, patru filme și un concert susținut de Mihai Mărgineanu. Cinefilii pot viziona „Bad Santa 2”, „Sexcamping”, „Viktoria” și „Vaiana”, iar pasionații de teatru sunt așteptați la „Zbor deasupra unui cuib de cuci” și „Muzicanții din Bremen”.

Patru filme la Cinematograful „Patria”

Cinefilii au ocazia să vizioneze în acest weekend patru filme la Cinematograful „Patria” din Deva. Este vorba despre „Moana – Vaiana” în regia lui Ron Clements, John Musker, Don Hall și Chris Williams, „Viktoria” regizat de Maya Vitkova, „Renesse – Sexcamping” – regia Willem Gerritsen și „Bad Santa 2” în regia lui Mark Waters. Primul film rulează începând de astăzi și până miercuri, de la ora 14:00. Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia. Prețul unui bilet este șase lei. Cel de-al doilea film va rula în aceeași perioadă, dar de la ora 16:00, iar biletul costă șase lei. Sinopsis: „Viktoria”: În 1979, Boryana este hotărâtă să nu nască un copil în Bulgaria comunistă. În ciuda eforturilor ei de a nu rămâne însărcinată, o naște pe Viktoria. Născută fără cordon ombilical care să o lege de mama ei și aleasă „copilul deceniului”, Viktoria va deveni un simbol al Bulgariei comuniste. Cât crește, îi domină pe toți cei din jur și duce un război cu mama ei – cea care nu a dorit-o. Dar când în 1989 regimul este schimbat, Viktoria își vede viața dată peste cap, iar greutățile noii epoci o aduc alături de mama ei. „Renesse – Sexcamping” va putea fi urmărit de la ora 18:30. Costul unui bilet este opt lei. Sinopsis: Patru adolescenți decid să petreacă vacanța de vară pe malul mării. Motivul oficial este acela că vor să împrăștie cenușa bunicului unuia dintre ei, dar de fapt vor să încerce să își piardă virginitatea. „Bad Santa 2” marchează revenirea pe marile ecrane a câştigătorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton în postura de anti-erou preferat al Americii şi îl interpretează din nou pe Willie Soke. Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată în Ajunul Crăciunului. Filmul rulează în aceeași perioadă ca celelalte, dar de la ora 20:30. Biletul costă opt lei.

„Zbor deasupra unui cuib de cuci” și „Muzicanții din Bremen”, la Petroșani

Pasionații de teatru au posibilitatea să ia parte în acest sfârșit de săptămână la două spectacole, la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani. Este vorba despre „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, de Dale Wasserman și „Muzicanții din Bremen”, după o poveste de Frații Grimm. Primul spectacol va putea fi urmărit în premieră la teatrul din Petroșani, sâmbătă, de la ora 18:00. Prețul unui bilet este 20 de lei. Cel de-al doilea este adresat în principal copiilor și va avea loc duminică, de la ora 12:00. Prețul unui bilet pentru adulți este zece lei, iar pentru copii, biletul costă opt lei.

Mihai Mărgineanu, în concert la Teatrul de Artă Deva

În acest weekend se anunță un super concert la Teatrul de Artă Deva. Nimeni altul decât Mihai Mărgineanu împreună cu bandul său vor susține un concert live de excepție. Aceștia promit hunedorenilor o seară cu muzică bună și umor fin. Concertul are loc duminică, de la ora 21:00. Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc la Agenția Teatrului dar și online pe: https://www.iabilet.ro/bilete-mihai-margineanu-band-concert-live-teatrul-de-arta-deva-26763/. Prețul unui bilet SILVER este 40 lei, GOLD – 60 lei și VIP – 100 lei.