glasul-hd.ro Web analytics

Social

Teatru de păpuşi, în dar, de Crăciun

Voluntari E.ON şi actori ai Teatrului „Ariel” din Târgu Mureş i-au vizitat, ieri, pe copiii din ciclul primar de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva.

Această vizită a adus o premieră absolută pentru cei 180 de copii prezenţi: o trupă de actori profesionişti a venit special pentru ei din Târgu Mureş şi le-a prezentat o piesă de teatru cu personaje de poveste. Bucuria copiilor a fost întregită de cadourile primite.

Dulciuri şi teatru de păpuşi, pentru elevii deveni

După localităţile Bârlad, Brodina şi Mediaş, a venit rândul oraşului Deva să fie gazda unei întâlniri speciale care a reunit 180 de copii de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din localitate şi voluntari E.ON, respectiv actori de la Teatrul „Ariel” din Târgu Mureş.
Actorii i-au încântat pe cei mici cu „Ghicitorile Dragonului Oscar”, copiii fiind stimulaţi pe tot parcursul piesei de teatru să găsească răspunsuri la ghicitori. După acest joc interactiv, voluntarii E.ON au împărţit cadouri pentru cei mici, un CD cu poveşti avându-i în distribuţie pe actorii Teatrului „Ariel” şi dulciuri.

Peste 1.000 de copii vor primi cadouri

Evenimentul de ieri face parte dintr-o campanie derulată de Grupul E.ON în România şi Teatrul „Ariel”, în încercarea de a aduce bucurie în sufletele copiilor, în această perioadă de sărbătoare. În cadrul acestei campanii, în zilele următoare, voluntarii E.ON şi actorii Teatrului „Ariel” se vor întâlni cu copii din Turda şi Târgu Mureş. În cadrul campaniei peste 1.600 de copii vor primi cadouri şi vor asista la o piesă de teatru de păpuşi pusă în scenă de actori profesionişti.