NEWS ALERT:
Home / Comunitate / Târg cu vânzare pentru o acţiune umanitară de Paşte
Târg cu vânzare pentru o acţiune umanitară de Paşte

Târg cu vânzare pentru o acţiune umanitară de Paşte

Hunedorenii care doresc să facă o faptă bună în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale sunt aşteptaţi la sediul Crucii Roşii din Deva pentru a cumpăra unul dintre obiectele expuse în cadrul târgului cu vânzare. Târgul este organizat pentru o acţiune umanitară de Paşte, intitulată „O lume fără foame” şi are loc în perioada 29 martie – 13 aprilie, zilnic între orele 08:30 şi 18:00.

Produsele sunt diverse, avem haine, felicitări hand made, obiecte de artizanat comercializate de voluntarii Crucii Roşii, produse cosmetice etc. La toate acestea noi nu am vrut să punem preţuri pentru că dorim ca oamenii să lase ce sume de bani îşi pot permite. Scopul acţiunii organizate este de a aduna fonduri pentru a face câteva pachete pentru persoanele defavorizate, cu dizabilităţi sau pentru copiii săraci din şcolile din Deva. Până acum am strâns o sumă de 220 lei, dar până la finalul evenimentului dorim să adunăm mai mulţi bani pentru a face cât mai mulţi oameni şi copii fericiţi”, a precizat reprezentantul Crucii Roşii Deva, Gabriela Ştefănescu. 

Despre Raluca STROIA

Citește și

Sursă foto: Primăria Hunedoara

(GALERIE FOTO) „Noaptea muzeelor”, marcată în județ. Explozie de culoare și lumină la Castelul Corvinilor și spectacole variate la MCDR

Cel mai important eveniment cultural al weekendului trecut a reunit laolaltă o sumedenie de oameni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *