glasul-hd.ro Web analytics

Fără categorie

Tânărul care a sechestrat, bătut și violat o adolescentă, timp de trei zile, a fost arestat

Bărbatul care și-a bătut și violat în repetate rânduri fosta iubită, ținând-o sechestrată timp de trei zile, a fost arestat de magistrații Judecătoriei Petroșani. Decizia instanței nu este definitivă, ci poate fi contestată.

Timp de trei zile, fata, din orașul Rovinari, județul Gorj, a trecut prin adevărate momente de groază. Acesta a fost sechestrată în apartamentul fostului iubit, iar în repetate rânduri era bătută și violată de bărbat. Tânărul de 27 de ani o ducea în fiecare zi pe munte, în zona Cheile Roșiei, acolo unde o bătea și apoi întreținea relații sexuale cu ea. Spre norocul adolescentei, coșmarul s-a sfârșit luni seara, atunci când poliția l-a oprit în trafic, la un control, pe bărbat. „În data de 04.04.2016, în jurul orei 19:00, un echipaj de poliţiei rutieră a oprit în trafic, pentru control, pe raza oraşului Petrila (zona Cheile Roşia) autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din oraşul Petrila. După oprirea autoturismului, pasagerul din dreapta, o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a mers direct la echipajul de poliţie şi a reclamat faptul că, din data de 02.04.2016, a fost sechestrată de către tânărul de 27 de ani, aflat la volan, în zona muntoasă Cheile Roşiei, lovită şi violată. Echipajul de poliţie i-a condus pe cei doi la sediul subunităţii de poliţe, fiind anunțată echipa operativă pentru preluarea şi continuarea cercetărilor. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 02-04.04.2016, suspectul a dus-o într-o zonă muntoasă izolată de pe raza oraşului Petrila pe prietena sa, în vârstă de 17 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an, şi, pe fondul geloziei, a agresat-o fizic şi a întreţinut cu aceasta raport sexual împotriva voinţei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.