NEWS ALERT:
Home / Politică / Ţîmpău a devenit preşedinte unic al PNL Hunedoara
Bogdan Timpau  9751

Ţîmpău a devenit preşedinte unic al PNL Hunedoara

Organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL a renunţat la sistemul de conducere cu doi co-preşedinţi. Biroul Permanent Naţional l-a numit pe Bogdan Ţîmpău (provenit din vechiul PNL) preşedinte unic al PNL Hunedoara şi a stabilit ca Dorin Gligor (provenit din PDL) să ocupe funcţia de prim-vicepreşedinte.

„Atât președintele Bogdan Radu Țîmpău cât și prim-vicepreședintele Dorin Gligor consideră că aceste numiri sunt parte componentă a strategiei prin care PNL devine un partid cu identitate bine conturată, fiind un pas important spre unificarea structurilor de conducere – având ca efect o mult mai mare coerență în procesul de luare a deciziilor”, se arată în comunicatul remis de PNL Hunedoara

Gligor: “A fost decizia noastră”

Ex-preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, spune că această variantă a fost convenită la nivel personal şi nicidecum impusă de cineva: “Decizia a fost rezultatul unei gândiri comune. A fost decizia noastră personală, a mea şi a domnului Bogdan Ţîmpău. Sunt deja  mai mult de jumătate dintre organizaţiile PNL din ţară care au preşedinte unic. Ne încadrăm astfel în calendarul de fuziune”.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Lucian Heius 3039

Liberalii au început sondajele pentru următoarele alegeri

Organizaţia judeţeană PNL Hunedoara a demarat o serie de sondaje de opinie spunând că  doreşte …

One comment

  1. Haa haa la-au mazilit pe oprtunistu si inganfatul ala de basist. Daca mai scapati si de nimuricul ala de sluga a lui Gligor mare sef de mediu la Apaprod aveti o bila alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *