glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Sute de hunedoreni au alergat şi donat pentru Lavinia, o fetiță diagnosticată cu tumoare pe creier

Prima ediţie a Crosului Orăştiei a fost un real succes. Atât pentru organizatori, că şi-au atins scopul şi au reunit foarte mulţi alergători, dar şi pentru Lavinia, o fetiţă diagnosticată cu tumoare şi care a beneficiat de toată suma adunată din înscrieri şi donaţii.

Sute de pasionați de mișcare şi oameni de bună credinţă, care au fost impresionaţi de drama prin care trece Lavinia Tămăşan, o fetiţă de 13 ani, din Orăştioara de Sus, care a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, au spus „prezent” la Crosul Orăştiei. Evenimentul, unul sportiv dar caritabil, a fost organizat de fondatorul Fitness Urban România, Doru Dorobăț, s-a aflat la prima ediție și s-a desfăşurat sâmbătă, în Parcul Tineretului din Orăștie. Taxa de participare a fost una simbolică de 15 lei, iar toată suma adunată a fost donată, în scop caritabil, Laviniei. În plus, potrivit organizatorului, surpriza plăcută a fost că pe lângă cei care au luat parte la cros, au fost prezenţi şi mulţi oameni care au dorit să facă o faptă bună şi au venit la eveniment doar să doneze pentru Lavinia. „Eu spun că evenimentul a fost un succes. Am avut un număr mare de participanţi, în condiţiile în care a fost prima ediţie a crosului. În plus, ne-am atins şi obiectivul de a ajuta-o pe Lavinia, care este internată la secția de Neurochirurgie de la Timișoara. Organizarea a fost impecabilă, şi nu o spun eu, ci toţi cei care au participat deoarece am reuşit să atragem foarte mulţi oameni care au venit doar să doneze, fără să alerge. Crosul a avut ca scop educarea și informarea locuitorilor din Orăștie și nu numai, despre beneficiile mișcării și a unei alimentații echilibrate”, a declarat Doru Dorobăţ. Crosul s-a desfășurat pe un traseu de 5 km și a constat în patru categorii de participanți: băieți și fete + 18 ani, băieți și fete sub 18 ani. Taxa de participare a fost achitată doar de cei din categoria de + 18 ani, pentru că organizatorii şi-au dorit să atragă cât mai mulţi elevi dornici de mişcare.

„Slăbeşte – trăieşte viaţa pe care o meriţi”, metoda ideală de a slăbi

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să urmeze un program de slăbit sau care doresc să facă exerciții acasă, Doru Dorobăț şi-a lansat cel de-al doilea volum al său, intitulat „Slăbește – trăiește viața pe care o meriți!”. Lansarea a avut loc ieri, la sala Astra, din Orăștie. „Mă bucur că au venit la lansare foarte multe persoane, chiar dacă vremea nu a fost tocmai prielnică. Practic, această carte este o metodă completă, motivaţie, sport şi nutriţie pentru oameni foarte ocupaţi, care susţin că nu au timp să lucreze cu propria greutate. <Slăbește – trăiește viața pe care o meriți> conține și un program și DVD, pentru cei care doresc să își conceapă un program de slăbit pe termen lung. În cadrul evenimentului, am avut invitate şi două persoane, un domn de la Timișoara care a vorbit despre mafia farmaceutică și o doamnă nutriționistă din Oradea”, a adăugat Dorobăț.

Puteți să o ajutați pe Lavinia, donând în conturile de mai jos:

Banca Transilvania-Orăştie

Cont Euro:

RO78BTRLEUROCRT0369100201

Cont Lei:

RO31BTRLRONCRT0369100201

Titular cont SGARONCEA CLAUDIU NICOLAE

Tags