NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Infracționalitate / Sub pretextul cerşetoriei, fura bani din locuinţe
Sub pretextul cerşetoriei

Sub pretextul cerşetoriei, fura bani din locuinţe

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Haţeg (foto) a fost reţinut de către poliţişti sub aspectul comiterii mai multor furturi din locuinţe, în mai multe localităţi de pe raza judeţului. Sub pretextul cerşetoriei, omul profita de momentele de neatenţie ale celor care îi deschideau uşa şi sustrăgea bunurile cele mai apropiate.

Hoţul a fost dat pe mâna Poliţiei de către o familie din Sântuhalm, care l-a surprins pe acesta în timp ce încerca să fure mai multe bunuri din casă.

Furturi de la Haţeg, până la Deva

Bărbatul de 37 de ani este suspectat de comiterea mai multor furturi în aceeaşi zi, când a reuşit să sustragă, printre altele, 300 de lei din locuinţa unui devean. De altfel, există suspiciuni rezonabile că faptele s-ar fi repetat şi în alte locuinţe situate pe raza oraşului Simeria, dar şi în zona oraşului Haţeg, infracţiuni care urmează să fie documentate. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat în faţa magistraţilor care au acceptat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. „În privinţa bărbatului sunt suspiciuni rezonabile că ar mai fi comis şi alte furturi din locuinţe situate în Simeria, dar şi în zona oraşului Haţeg, infracţiuni care urmează a fi documentate. Le recomandăm tuturor cetăţenilor să fie extrem de atenţi atunci când răspund la interfon, pentru că această practică este folosită foarte des de către hoţi. În plus, este recomandat ca uşa locuinţei să rămână, în permanenţă, închisă, pentru a evita situaţii ca cele întâlnite în cazul suspectului de 37 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Laura Bradu.

Despre Alexandru AVRAM

Citește și

inselatorie-telefon-metoda-premiul

Nouă metodă de escrocat. „Premii de fidelitate” contra unor sume de bani

Polițiștii hunedoreni încearcă să pună mână pe un escorc care s-a dat drept directorul unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *