glasul-hd.ro Web analytics

Sport

„Steluţele” gimnasticii hunedorene, în faţa primului test din 2012

Cele mai mici dintre gimnastele de la CNS „Cetate” intră, de astăzi, în concurs, la prima competiţie importantă a noului an. Junioarele I, II, III şi IV (10-14 ani) ale clubului de la poalele cetăţii vor lua startul la Campionatele Naţionale de Gimnastică ale cluburilor sportive şcolare, ce au loc la Buzău.

Sportivele pregătite de Adela Popa, Lucica Menciu, Cristinel Micu şi Ioan Coroiu vor concura, timp de două zile, alături de alte 13 cluburi din ţară, pentru titlul naţional: CSS Bârlad, CSS Constanţa, CSS Cluj, CSS Dinamo, CG Focşani, CSS Galaţi, CNS. Oneşti, CSS Sibiu, CS 2 Bucureşti, CSS Timişoara, CS Farul Constanţa, CSS 3 Bucureşti, CSM Arad.

Dominaţie totală anul trecut

Micile „steluţe” ale Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” s-au întors anul trecut, de la aceeaşi competiţie, cu un adevărat „tezaur” şi şi-au propus ca şi anul acesta să strălucească la fel de tare. Atunci, devencele au obţinut un număr-record de 33 de medalii (13 de aur, nouă de argint şi 11 de bronz), nu mai puţin de 23 venind la categoria junioare III, acolo unde vedete incontestabile au fost Mădălina Blendea (cinci medalii de aur) şi Adela Florea (patru medalii de aur).

Două devence, pe patru cu lotul naţional, la „Trofeo Citta di Jesolo”

Legitimate la CNS „Cetate” Deva, junioarele Miriam Aribăşoiu şi Ştefania Stănilă au fost la un pas de podium, la ediţia a cincea a „Trofeului Oraşului Jesolo”, desfăşurat în Italia, la care a luat parte întreg lotul naţional de junioare a României. Alături de Bianca Ciobanu (Petrolul Ploieşti), Maria Răuţă (CSS Focşani), Silvia Zârzu (CSM Oneşti) şi Paula Tudorache (Dinamo Bucureşti), cele două gimnaste hunedorence au terminat pe patru competiţia pe echipe, în spatele reprezentativelor Statelor Unite, Italiei şi Rusiei.