glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Speranţe(le) la fileu. Veniţi să le cunoaşteţi!

Singura echipă de volei din judeţ, care ia startul la o întrecere aflată sub egida Federaţiei Române, va evolua pe propriul teren, la finele acestei săptămâni. Tinerele devence pregătite de Liviu Grădinaru au ajuns la nouă succese din nouă posibile în grupa I a Campionatului Naţional de volei speranţe şi vor să încheie această primă fază cu victorii şi pe teren propriu!

CNS CSVC „Cetate” Deva a început anul aşa cum l-a terminat pe celălalt: cu succese pe linie. S-a întâmplat în precedentele două din 2013, dar şi în această lună, la Lipova, acolo unde devencele au defilat, după succese cu CSŞ Caransebeş, CS WestStar Arad şi Şoimii Lipova. Asta deşi nici măcar nu aveau nevoie de victorii, având în vedere că prezenţa la Turneul Semifinal era deja rezolvată sută la sută. Înainte de penultimul act al Naţionalelor, fetele lui Liviu Grădinaru vor putea fi urmărite, pe viu, sâmbătă şi duminică dimineaţa, în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian” (locul în care se şi pregătesc, zilnic). De remarcat că echipa de la poalele cetăţii nu a beneficiat decât de două zile libere în ultima perioadă şi asta pentru că îşi doreşte să se califice în ultimul act!

15 jucătoare cuprinde lotul celor de la CNS CSVC „Cetate”: Noemi Dincă, Denisa Gîrzău, Silvia Pădurean, Alexandra Ştioapa, Alexandra Ticula, Ana Maria David, Iulia Trufaş, Andreea Şoreanu, Andreea Lucescu, Ioana Roşu, Alexandra Gînjei, Melissa Costăchescu, Noemi Kaşer, Karina Cărăuş, Elisabeth Han.