glasul-hd.ro Web analytics

43

Şoferi de autocar agresaţi cu un cuţit de un polonez. Agresorul s-a sinucis

Cursă cu peripeţii pentru trei şoferi ai unui autocar care efectua transport de persoane între Amsterdam şi Bucureşti. Unui dintre călători, un polonez, i-a atacat cu un cuţit. La scurt timp, agresorul s-a autoînjughiat.

În data de 09.03.2014, în jurul orei 13:15, dispeceratul 112 al I.P.J. HUNEDOARA a fost sesizat cu privire la faptul că cei trei șoferi ai unui autocar ce efectua o cursă Amsterdam-București au fost agresați cu un cuțit de un călător, la limita cu județul Țimiș, pe raza localității Ohaba.

La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă care a stabilit faptul că un cetățean polonez în vârstă de 30 de ani i-a atacat cu un cuțit, fără un motiv aparent, pe cei trei șoferi ai autocarului, provocându-le răni și determinându-l pe șoferul aflat la volan să oprească autovehiculul.

Suspectul a coborât din autocar și a încercat să fugă, fiind urmărit de doi martori oculari. Acesta și-a provocat o rană penetrantă la nivelul sternului, folosind cuțitul pe care îl avea asupra sa. Echipele de prim ajutor ajunse la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor trei conducători auto, care sunt în afara oricărui pericol și au aplicat protocolul de resuscitate față de cetățeanul polonez, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să constate decesul agresorului.

Polițiștii au întocmit dosar penal, urmând a se stabili circumstanțele și motivul pentru care a suspectul a comis această faptă. Autocarul avea la bord 18 pasageri, care nu au suferit vătămări corporale.