NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Șofer devean, amenințat cu… un pistol de jucărie
pistol-trafic

Șofer devean, amenințat cu… un pistol de jucărie

Un șofer din municipiul Deva, agent de pază al unei societăți de profil din localitate, a reclamat faptul că, ieri, a fost amenințat în trafic cu un pistol, de niște necunoscuți. Speriat, omul a mers la poliție, iar oamenii legii au identificat autorii acestei fapte care, de fapt, s-a dovedit a fi o glumă proastă. Arma era un pistol de jucărie.

Incidentul s-a petrecut marţi, după-amiază, în intersecţia dintre Strada Avram Iancu şi Strada Horea. Tânărul a reclamat că un pasager al unei alte maşini care s-a apropiat de autoturismul pe care acesta îl conducea, a scos un obiect asemănător cu un pistol pe care l-a îndreptat spre el. Poliţiştii din Deva efectuează cercetări pentru identificarea suspecţilor, fiind înregistrat un dosar penal pentru ameninţare, a confirmat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Bărbatul a susţinut că gestul tânărului i-a produs o stare de temere, motiv pentru care a depus plângere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare. Acesta a mai precizat faptul că nu a avut nici un schimb de replici cu tânărul pasager din autoturismul cu numere străine ori cu ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii (pe care, de asemenea, nu îi cunoștea), iar incidentul nu a survenit ca urmare a unei şicane în trafic”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

„Glumețul”, un tânăr cu antecedente

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat în scurt timp persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Simeria, cu antecedente penale. Acesta, împreună cu ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului, ambii din Simeria, au fost conduşi în această dimineaţă la sediul Poliţiei Municipiului Deva pentru audieri.

„Aceştia au prezentat şi obiectul delict – o replică din plastic (inofensivă) a unui pistol – şi au declarat că se jucau în interiorul autoturismului cu respectivul obiect şi că bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în trafic, a interpretat în mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibilă ameninţare”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea clarificării tuturor circumstanţelor în care a avut loc fapta.

Despre Livia BOTICI

Citește și

mat 3

Descinderi la traficanți de cannabis și cocaină

Polițiștii specializați în Combaterea Criminalităţii Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Hunedoara au descins, ieri, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *