NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Șoc la Băcia! Bătrânică bătută crunt și violată de un recidivist

Șoc la Băcia! Bătrânică bătută crunt și violată de un recidivist

O femeie de 73 de ani a trecut prin clipe de groază, sâmbătă seara. Pensionara a fost bătută cu bestialitate și apoi violată de un bărbat care, și în trecut, a mai comis astfel de fapte. Bunicuța a fost găsită dezbrăcată și plină de sânge de fiica ei.

Totul s-a întâmplat în localitatea Băcia, pe terenul viran din spatele primăriei. Sâmbătă, înainte de a se întuneca afară, femeia se îndrepta spre casă. La un moment dat, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, s-a năpustit asupra ei. A lovit-o crunt pe bătrânică, a încercat să îi bage pumnul în gură, la propriu, pentru a nu striga după ajutor, și a posedat-o cu bestialitate. Cu ultimele puteri, pensionara a reușit să scape din mâinile agresorului și a fugit spre casă, unde s-a prăbușit. „Poliția orașului Simeria a fost sesizată în jurul orei 22:25 de o femeie, cu privire la faptul că mama ei, în vârstă de 73 de ani, a fost violată de un bărbat din Băcia. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia a fost acostată pe un teren viran, situat în spatele Primăriei comunei Băcia, a fost lovită la nivelul feței și corpului și forțată să întrețină relații sexuale cu acesta. Femeia a reușit să fugă la locuința acesteia, unde a fost găsită dezbrăcată de fiica ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu.

Agresorul a fost prins în 30 de minute

Pentru că bătrânica a reușit să îi spună fiicei ei cine a violat-o, aceasta, la rându-i, a spus oamenilor legii cine este făptașul. Un bărbat din sat, recidivist, care mai are condamnări la activ pentru viol și tâlhărie. „În 30 de minute de la ora sesizării a fost depistat individul care ar fi agresat-o pe femeie. Este un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Băcia. A fost audiat, urmează să se dispună măsura reținerii pentru 24 de ore, iar apoi va fi sau nu prezentat magistraților cu propunere de arestare de arestare preventivă, în funcție de ceea ce dispune Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu.

Pensionara a fost internată în stare gravă la spitalul din Deva. Pe trupul său firav se văd urmele loviturilor brutei, iar limba este de jumătate vânătă și umflată. Dacă va fi găsit vinovat pentru gestul inumat pe care i l-a făcut unei femei care ar putea să îi fie mamă, bărbatul va fi condamnat, din nou, la ani grei de închisoare.

Despre Livia BOTICI

Citește și

mat 3

Descinderi la traficanți de cannabis și cocaină

Polițiștii specializați în Combaterea Criminalităţii Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Hunedoara au descins, ieri, la …