NEWS ALERT:
Home / Sport / Şi-au luat adio de la fani cu un scor de neprezentare
Şi-au luat adio de la fani cu un scor de neprezentare

Şi-au luat adio de la fani cu un scor de neprezentare

Chiar dacă au sperat că pot obţine cel puţin o singură victorie pe teren, devenii lui Romulus Gabor şi Ioan Petcu n-au putut realiza nimic în faţa „Bătrânei Doamne”. UTA a învins, clar, 0-3 şi a provocat Mureşului al 21-lea insucces din acest sezon.

Juniorii de sub cetate au încehiat cu capetele plecate ultima reprezentaţie în faţa propriilor fani, din acest an. Cu un prim „unsprezece” din care au lipsit Alexandru Petresc şi Alexandru Dan, Mureşul n-a trecut de prea multe ori de mijlocul terenului.

Doar la poarta lui Apostol

Pe o ploaie mocănească, parcă în ton cu situaţia de la poalele cetăţii şi în faţa a doar 100 de fani care au vrut să vadă la lucru, pentru ultima dată în acest an, echipa în liga a doua, Mureşul n-a avut nici o ocazie la poarta arădenilor veniţi să îşi îmbunătăţească golaverajul. A fost nevoie de trei şarje ofensive ale oaspeţilor până la deschiderea scorului. După ce Bucur, Galanis sau Purece n-au nimerit spaţiul porţii, Calvin a modificat tabela, în minutul 27, cu un şut-fulgerător în colţul scurt, de la 12 metri, lateral dreapta. La trei minute, utiştii lui Falub şi-au dublat avansul, graţie lui Bucur, care a reluat, simplu, cu capul din doar câţiva metri o minge deviată pe spate de Siminic. Aceeaşi partitură şi după reluare. Bucur (48) şi Siminic (54) au ratat de puţin poarta înainte ca Ignea să facă 3-0, de la punctul cu var, după un penalty acordat, uşor, de Teo Crăciunescu, la un henţ al lui Ungur (57). Ultima jumătate de oră a curs tot către buturile lui Apostol, care a mai avut de furcă doar la încercările din afara careului ale lui Hidişan, Sitoe şi Purece, însă tabela a rămas neschimbată. Mureşul mai are de „trăit” doar 90 de minute în Liga a doua (ultima etapă – deplasare la FC Baia Mare) după care va pune capăt unuia dintre cele mai slabe sezoane din istoria recentă a clubului.

Mureşul Deva 0 (0)
C. Apostol (Igna 88) – G. Apostol, Ambruş (c), Geacă, C. Lia – Ungur, Cîrstoiu, Buda, Medrea – Gligor (Lukacs 46), Bedea (Sava 61).
Antrenor: Romulus Gabor

UTA Arad 3 (2)
Amadio – Siminic, Pocuca, Gligor (c), Ignea – Chindriş (Capătă 74), Neagu, Purece, Ali-Tombaye – Bucur (Hidişan 80), Galanis (Sitoe 64).
Antrenor: Adrian Falub

Au marcat: Ali-Tombaye (27), Bucur (30), Ignea (56 – pen.)

Arbitru: Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea). Asistenţi: Gabriel Bârjac şi Ferenc Tunyogi (ambii din Zalău).
Stadion: „Cetate”. Spectatori: 100

► UTA a izbutit, sâmbătă, primul succes la poalele cetăţii, după mai bine de şapte ani! Ultima victorie a arădenilor datează din sezonul 2003-2004, când echipa antrenată, pe atunci, de Ilie Stan, se impunea, tot la trei goluri diferenţă, 1-4, în faţa unei formaţii conduse de pe banca tehnică tot de Romulus Gabor.
► Cu cele trei goluri primite în jocul din week-end, Mureşul a ajuns la 66 încasate în acest sezon şi are astfel, a doua cea mai slabă defensivă din primele două eşaloane ale fotbalului românesc, după CS Mioveni (77).
► 14 etape au trecut de la ultimul succes acasă obţinut de Mureşul: 4-2 în faţa celor de la FC Baia Mare, în ultima etapă a turului.

Despre Claudiu SAV

Citește și

32765918_1654578514634101_8839718362243137536_o (1)

Autobergamo Deva a terminat campionatul pe locul 3

Ratarea obiectivului major, câştigarea campionatului Ligii întâi, dar şi a celorlalte două trofee din futsalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *