glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Și-a luat lumea în cap, la 14 ani

Un adolescent din Petrila a plecat de acasă, hotărât să își ia viața în propriile mâini. Deși are doar 14 ani, Nicolae Dragomir pare să își fi pus deja în aplicare planurile.

Adolescentul a plecat de la locuința bunicilor, în 19 octombrie, însă nu a ajuns acasă. Mama băiatului nu s-a impacientat nici că plecase de la bunici la ora 22:00, nici că nu a ajuns acasă în acea seară. Abia după zece zile, aceasta a mers la poliție și a anunțat dispariția fiului ei.

Pe cont propriu

Mama adolescentului le-a povestit polițiștilor că fiul său nu era la prima acțiune de acest gen. Băiatul a mai plecat de acasă câte două-trei zile, fără să anunțe, dar s-a întors de fiecare dată. Acum, băiatul și-a sunat, totuși, mama. „Femeia a precizat faptul că, în data de 26 octombrie, minorul a apelat-o telefonic şi i-a spus că nu se mai întoarce acasă, că locuiește cu chirie în municipiul Petroşani şi că se poate întreţine singur, după care i-a închis telefonul şi ulterior nu a mai răspuns”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Semnalmentele băiatului

La momentul dispariţiei, Nicolae Dragomir era îmbrăcat în trening de culoare neagră, şi o geacă din material textil tip fâş, care prezintă pe ambele mâneci şi piept două dungi, una de culoare albă şi una de culoare albastru deschis. Băiatul are 1,65 – 1,68 metri înălțime, greutatea de aproximativ 50 kg, ochi căprui; păr şaten, tuns scurt, cu „ţepi”, faţă ovală.

„În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi în vederea identificării minorului, faţă de care s-a solicitat urmărirea naţională. Persoanele care deţin informaţii utile depistării celui în cauză sunt rugate să apeleze cea mai apropiată unitate de poliţie la numărul unic de urgenţă 112”, au mai precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.