glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Seniorii popicari din Hunedoara sunt cei mai buni din ţară

Arena de popice "Siderurgica" din Hunedoara a găzduit, la finele săptămânii, ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Popice al veteranilor (peste 50 de ani). Întrecerea pe echipe a fost dominată de sportivii de la CS Siderurgica Hunedoara.

Două dintre cele patru echipe prezentate de clubul local s-au clasat pe podium, Hunedoara I obţinând prima poziţie, iar Hunedoara 2 ocupând locul III, între ele clasându-se echipa Sibiu 1.
În proba de individual – masculin, locul I i-a revenit clujeanului Dumitru Bese, locul doi fiind ocupat de hunedoreanul Nicolae Popa, podiumul fiind completat de ieşeanul Ioan Dăscălescu. La individual – feminin, toate cele trei medalii au fost câştigate de hunedorence (în ordine): Doina Vesterman, Elena Ebel şi Raveca Păcurar

Centru cu tradiţie

La întrecerea veteranilor popicari de la Hunedoara au participat peste 100 de competitori de la 18 echipe din ţară. Oaspeţii şi oficialii s-au declarat încântaţi atât de organizare cât şi de condiţiile de concurs: "Întrecerea a fost organizată ireproşabil, începând de la condiţiile de cazare şi masă şi terminând cu cele de concurs. Nu am decât cuvinte de laudă pentru organizatori şi pentru preşedintele CS Siderurgica, domnul profesor Ştefan Beregszaszy", ne-a declarat arbitrul – judecător Constantin Marian, cel care a supervizat întregul concurs.
Arena de popice "Siderurgica" de la Hunedoara este cea mai modernă din România şi, pe lângă întreceri naţionale, a găzduit, din 1995 încoace, concursuri de profil de nivel mondial şi european