NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Şedinţă revocată din cauza unei bâlbe administrative
SECUND Deva - Primaria 4949

Şedinţă revocată din cauza unei bâlbe administrative

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva „aferentă” lunii octombrie. Şedinţa a fost însă revocată în ultima clipă din cauză că nu s-ar fi reuşit întocmirea unui proiect de hotărâre referitor la organizarea alegerilor parţiale.

Data alegerilor parţiale a fost stabilită, oficial, de Guvern cu aproape două săptămâni în urmă. De atunci şi până acum, se pare că Primăria Deva şi Prefectura Hunedoara nu au reuşit să ajungă la un consens în ce priveşte cheltuielile suportate de fiecare instituţie pentru organizarea scrutinului de pe 5 noiembrie. „Abia ieri am reuşit să ne punem de acord cu Prefectura în ce priveşte ce cheltuieli suportă Primăria Devei pentru alegeri. Pentru suma de 20.000 de lei care ne revine e nevoie de o rectificare de buget, iar colegele mele n-ar fi reuşit să finalizeze proiectul de hotărâre necesar până mâine (astăzi – n.red.). Astăzi (marţi – n.red.) a fost convocată o nouă şedinţă, pentru data de 13 octombrie, dată la care se va supune dezbaterii şi rectificarea de buget necesară”, declară Laura Sârbu, secretarul Primăriei Deva.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

deschidere

EXCLUSIV. Revoltă printre o parte a angajaților de la Terpena. Declarațiile patronului de la fabrica mistuită de făcări și ce spune despre viitorul firmei

Aproximativ 30 de angajați ai fabricii misuite de flăcări Terpena, din Orăștie, protestează zilele acestea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *