glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Se ştiu semifinalele din Cupa Liceelor „Big FM” (GALERIE FOTO)

Ultimele două sferturi de finală ale Cupei Liceelor „Big FM” – ediţia 2017, disputate ieri în Sala Sporturilor din Deva, au oferit meciuri de factură total diferită unul faţă de celălalt. Dacă în prima partidă finaliştii de anul trecut au făcut un galop de sănătate în faţa unui adversar care nu i-a pus probleme, în cea de-a doua deznodământul a fost pe muchie de cuţit până în ultimul minut.

Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara – Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva 11 – 0

Aşa cum arată şi scorul, hunedorenii nu au avut nici cea mai măruntă emoţie, înscriind două goluri în primele cinci minute, iar după un sfert de oră tabela arăta deja un confortabil 5 – 0. Chiar şi cu piciorul ridicat de pe acceleraţie, cei de la Matei Corvin au mai reuşit în partea a doua a jocului patru goluri în mai puţin de cinci minute, stabilind ceea ce foarte probabil va rămâne cea mai mare diferenţă de scor a actualei ediţii din Cupa Liceelor „Big FM”.

Marcatorii acestei partide au fost Marcu în minutele 4, 12, 15, 23, 29 şi 37, Caval în minutele 5 şi 8, Marinca în minutele 32 şi 33 şi Kocsis în minutul 30.

Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” – Colegiul Naţional „Decebal” Deva 1 – 3

Mult mai echilibrat şi în consecinţă mai palpitant a fost ultimul sfert de finală. Cei de la Pedagogic au deschis scorul când abia trecuseră trei minute de la începutul meciului, prin Mârza. Treptat însă Decebalul a început să găsească breşe în apărarea adversă, profitând de câteva greşeli uriaşe ale fundaşilor, iar finalul reprizei le-a aparţinut în totalitate. Cu un minut înainte de pauză Retegan a adus egalitatea pe tabelă, iar în ultimele secunde ale primei reprize Ciornea a înscris pentru 2 – 1 şi şi-a adus echipa în avantaj.

Partea a doua s-a jucat în întregime pe contre, dar în ciuda câtorva ratări imense la ambele porţi, nu s-a mai marcat decât în penultimul minut, când acelaşi Ciornea a stabilit scorul final şi a asigurat calificarea echipei sale.

Tags