glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Se joacă Autobergamo – Odorheiu şi în campionatul U-19

Meciul pentru locul 3 din prima ligă de futsal la seniori se va reedita şi la nivelul juniorilor, în Campionatul Naţional U-19. În sferturile de finală, Autobergamo Deva va întâlni sâmbătă, în ultimul meci al zilei şi a acestei faze a competiţiei, pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Tragerea la sorţi efectuată la sediul Federaţiei Române de Fotbal a stabilit programul complet al întrecerilor din Final Eight, care se vor desfăşura de sâmbătă până luni la Târgu Secuiesc.

 

Reamintim, pentru a ajunge în această fază a competiţiei Autobergamo U-19 a câştigat mai întâi grupa 5 zonală, din care au mai făcut parte Informatica Timişoara (şi ea prezentă între primele opt din ţară), Şoimii Şimand şi Muncitorul Reşiţa, apoi turneul semifinal de la Deva, în care a învins pe Pro Tineret Sighişoara şi pe CSJ Ştiinţa U Craiova.

 

Şanse de a reedita finala Cupei în semifinala campionatului

 

Adversara sa, FK Odorheiu Secuiesc, a făcut parte din grupa 4 zonală, pe care a câştigat-o în faţa celor de la Pro Tineret Sighişoara, City’us Târgu Mureş şi CFF Clujana Cluj Napoca. În turneul semifinal organizat pe teren propriu Futsal Klub a pierdut la KSE Târgu Secuiesc şi a câştigat la limită meciul decisiv cu CN Nicu Gane Fălticeni, calificându-se de pe locul 2 în sferturile de finală ale Campionatului Naţional de juniori.

Ca o primă impresie putem spune că sorţii au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte pentru formaţia deveană, ceilalţi posibili adversari din sferturi fiind Dunărea Călăraşi (varianta neplăcută) sau Internazionale Traian Vaslui (cea aparent mai accesibilă). În caz de victorie în faţa Odorheiului, elevii lui Adrian Moţ se vor confrunta în semifinale cu învingătoarea din disputa KSE Târgu Secuiesc – Dunărea Călăraşi, aşadar este posibilă o nouă întâlnire a lui Autobergamo cu învinsa sa din finala Cupei României U-19.

Pe cealaltă jumătate de tablou se vor înfrunta pentru un loc în marea finală şi pentru titlul naţional la juniori Informatica Timişoara cu Internazionale Vaslui şi United Galaţi cu Pro Tineret Sighişoara. Semifinalele au loc duminică, iar finalele pentru locurile 3 – 4 şi 1 – 2 se vor juca luni.

 

Programul meciurilor

 

Sâmbătă, 26 mai

Informatica Timişoara – Internazionale Vaslui, ora 15:30
United Galaţi – Pro Tineret Sighişoara, ora 15
KSE Tg. Secuiesc – Dunărea Călăraşi, ora 18:30
Autobergamo Deva – FK Odorheiu Secuiesc, ora 20

 

Duminică, 27 mai

semifinala 1 (Timişoara/ Vaslui – Galaţi/ Sighişoara), ora 17
semifinala 2 (Tg. Secuiesc/ Călăraşi – Deva/ Odorheiu), ora 19

 

Luni 28 mai

finala mică, ora 15
finala mare, ora 18