glasul-hd.ro Web analytics

EvenimentInfracționalitate

Scandal cu interlopi în sediul Poliției Deva, după o bătaie în barul John’s

Gheorghe Silaghi și Raoul Locsei, cel din urmă fiind un cunoscut al oamenilor legii din Deva, după bătaia de la Gelateria „Amore Mio” din localitate, au fost implicați într-un nou scandal. Totul a început după ce Silaghi i-a dat o palmă unei tinere, în barul John’s, și s-a sfârșit în sediul poliției, unde un agent a fost lovit de agresor, iar o ușă a fost spartă de Locsei, care a venit pentru „a-i da o mână de ajutor” prietenului său.

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă și a plecat de la faptul că Gheorghe Silaghi, zis Gigi, ar fi agresat o tânără. „S-au constituit mai multe dosare penale. A fost, de fapt, un incident scandalos în barul John’s, în care a fost implicat în mod direct un suspect, având ințialele S.G.G., care a agresat o domnișoară, după care la intervenția agentului de pază s-a manifestat violent verbal față de agentul de pază, căruia i-a și distrus telefonul, în momentul în care a apelat dispeceratul firmei Spartani. Suspectul a fost dus la sediul poliției Deva de către colegii de la SAS. El a revenit în sediul poliției după ce i s-a dat drumul, după întocmirea actelor preliminare pentru agresiunea comisă la John’s, unde se pare că a bruscat un agent de poliție. Din această cauză s-a constituit un alt dosar pentru ultraj contra unui polițist aflat în exercițiul funcțiunii. Inculpatul a fost plasat sub măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, a declarat procurorul Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, pentru „Glasul Hunedoarei”.

Locsei a vrut să facă pe justițiarul cu polițiștii

Imediat după ce Silaghi ar fi agresat polițistul, în sediul Poliției și-a făcut apariția și Raoul Locsei, cunoscut de oamenii legii după bătaia aplicată patronilor gelateriei „Amore Mio” din Deva, din urmă cu aproape un an. Nervos pentru că prietenul său era audiat, iar el nu era lăsat să intre, acesta a încercat să spargă o ușă, iar apoi a plecat. „Inspectoratul Județean de Poliție a formulat o plângere prealabilă, pentru că se pare că a dat cu picioarele în ușă, pentru a veni în sprijinul suspectului, care declanșase conflictul în bar. Din primele cercetări, nu rezultă că a agresat fizic vreun agent de poliție. A fost emis mandat de aducere pe numele său”, a mai declarat procurorul Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. Locsei este cercetat acum pentru distrugere.

Tags