glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Sărbătoarea Sfintei Maria, celebrată printr-un spectacol folcloric de gală

Artiştii Ansamblului Profesionist Drăgan Muntean au oferit publicului, la finele săptămânii trecute, cu ocazia Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, un spectacol emoţionant, cu titlul „Mărie, dragă Mărie”.

Pe scena Teatrului de Artă din Deva au urcat membrii Ansamblului Profesionist Drăgan Muntean, alături de artiştii Nicolae Cioancă, Marius Ciprian Pop, Lorena Pascu, Bogdan Firu şi Cătălina Pânzariu. Au fost acompaniaţi de orchestra Ansamblului Profesionist Drăgan Muntean, sub conducerea maestrului dirijor George Cîlțea, iar coregrafia spectacolului a fost realizată de Mircea Resiga și Mariana Lemneață.

Atmosferă emoţionantă

Spectacolul a fost deschis cu o priceasnă închinată Maicii Domnului şi a continuat într-o atmosferă specială. „Sărbătorile noastre au fost mereu prilej de strângere laolaltă, de comuniune şi, astfel, de conlucrare întru păstrarea tradiţiei moştenite. Spectacolul organizat de Ansamblul Profesionist Drăgan Muntean marchează marea sărbătoare a creştinilor în cinstea Maicii Domnului. Am dorit să facem un mănunchi de pricesne, cântec şi joc popular, care să încânte publicul devean”, a spus Cristian Fodor, managerul Ansamblului Profesionist Drăgan Muntean. Iar sala (arhiplină) a răspuns pe măsură. Cu aplauze pentru fiecare din momentele atent alese. Fie că a fost vorba de dans sau cântec. „Ne-am bucurat din tot sufletul pentru că am reuşit să aducem în faţa publicului devean un spectacol de excepţie, dedicat cu ocazia acestei sărbători tuturor doamnelor şi domnişoarelor care poartă numele Sfintei Maria”, a completat şi artistul Ovidiu Olari, directorul atistic al Ansamblului Profesionist Drăgan Muntean.

Loading...