NEWS ALERT:
Home / Comunitate / Șapte personae din Petrila, intoxicate cu monoxid de carbon, transportate de urgență la spital
Șapte personae din Petrila

Șapte personae din Petrila, intoxicate cu monoxid de carbon, transportate de urgență la spital

Şapte persoane din Petrila, cinci minori şi doi adulţi, s-au intoxicat, ieri dimineaţa, cu monoxid de carbon de la o sobă improvizată, toţi fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Petroşani unde aur rămas sub supraveghere medicală.

Incidentul a fost anunţat de vecini, după ce mama copiilor s-a trezit din somn acuzând o stare de rău. Ea a apelat la vecini, iar aceştia au deschis uşa apartamentului şi au sunat apoi la numărul unic de urgenţă 112. „Vecinii i-au ajutat să iasă din locuinţă imediat după ce au sunat la 112. Le-am asigurat primul ajutor la faţa locului şi apoi au fost transportaţi la spitalul din Petroşani”, a declarat, pentru Gazeta de dimineață, Neculai Alexandrescu, şef Serviciu Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila. Medicii petroşăneni spun că starea lor este, actualmente, stabilă. „Doi adulți au fost reținuți la noi în urgență, au fost stabilizați, fiindcă au suferit o intoxicație formă ușoară. Copiii au fost internați la Pediatrie, starea lor fiind mai influențată și de vârstă, evoluția și progresul stării lor s-a îmbunătățit”, a declarat, pentru site-ul aceleiași publicații, Ion Ienea, medic de gardă al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Petroșani.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

Sursă foto: Primăria Hunedoara

(GALERIE FOTO) „Noaptea muzeelor”, marcată în județ. Explozie de culoare și lumină la Castelul Corvinilor și spectacole variate la MCDR

Cel mai important eveniment cultural al weekendului trecut a reunit laolaltă o sumedenie de oameni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *