glasul-hd.ro Web analytics

43

“Salvează vieţi! Implică-te!”. Donează 2% pentru SMURD

“Salvează vieţi! Implică-te!” este mesajul campaniei derulate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru direcționarea, de către contribuabili,  a 2 la sută din impozitul anual pe venit către asociaţia Salvatorii Hunedoreni. Aceasta este o asociație a pompierilor din județ, care numără în preyent peste 800 de membri.

Cu sumele strânse din direcționarea a 2 la sută, asociația își propune să achiziţioneze tehnică şi echipamente necesare echipajelor SMURD şi o autospecială cu capacitate de trecere mărită – şenilată – capabilă să pătrundă în zone inaccesibile pentru mijloacele uzuale de intervenţie pentru salvarea, din zonele afectate, a persoanelor blocate, izolate sau cu afecţiuni medicale grave.

 

În ultimii cinci ani, pompierii hunedoreni au participat la peste 35.000 de intervenţii, asistând medical, prin intermediul echipajelor SMURD, 26.078 persoane, au salvat 789 persoane şi au protejat bunuri în valoare de peste 300 de milioane de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitan Anemona Doda.

Completate acasă sau la târg

Hunedorenii care doresc să direcţioneze 2 la sută din impozitul anual pe venit pot descărca formularele de pe pegina de internet www.isuhd.ro, secţiunea Asociaţia Salvatorii Hunedoreni. După completare, formularele  se depun, până în data de 25 mai, sau se trimit, prin poştă, la Administraţia Financiară de domiciliu. De asemenea, hunedorenii au posibilitatea să completeze formularele  și  la punctul de informare organizat, în fiecare duminică, între orele 8.00 şi 13.00, în piaţa din localitatea Bălata.