glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

S-a dat liber la admiterea în unitățile de învățământ ale MAI

Poliţia Română informează că au început înscrierile în instituţiile de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne, precum şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

La specializarea „Drept” de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti sunt disponibile 125 de locuri, din care 70 pentru arma poliție, în timp ce la specializarea „Ordine și Siguranță Publică”, 205 locuri sunt puse „la bătaie” pentru arma poliție, din care 14 locuri pentru minorităţi. La Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 700 de locuri (670 la arma poliţie, 430 pentru SIE), din care 24 de locuri pentru minorităţi. De asemenea, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca sunt disponibile 150 de locuri, din care opt pentru minorităţi.

Informaţii suplimentare cu privire la condiții și documentele necesare înscrierii se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara – Serviciul Resurse Umane, la telefon nr. 0254/206722, interior 20113, 20114, 20118, precum şi de pe site-ul I.P.J. Hunedoara – http://hd.politiaromana.ro, secţiunile: informaţii utile, carieră, admitere.

Cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere se vor primi până la data de 27.05.2016 (candidaţii care optează pentru instituţiile de învăţământ superior ale Poliţiei Române), respectiv până la data de 29.07.2016 (candidaţii care optează pentru unităţile de învăţământ postliceal ale Poliţiei Române). Cererile de înscriere trebuie depuse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, situat în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr.130, judeţul Hunedoara, Punct Control Acces nr. 1. (la barieră).

Tags