glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Rochii şi topuri cu umeri goi care trebuie să se regăsească în garderoba ta

Rochiile şi topurile pe umeri se numără printre favoritele acestui sezon, ba chiar am putea spune că au devenit un hit al verii. De altfel, nici celebrităţile nu le-au evitat, purtându-le în diferite ţinute extrem de atrăgătoare, de la siluete flirty, până la linii A. Ce-i drept, este un trend care avantajează foarte multe femei, oferindu-le posibilitatea de a-şi evidenţia linia gâtului, umerii sau decolteul. Indiferent de stilul pe care-l adopţi, fie el boho sau casual, există câteva modele care reprezintă un must în garderoba ta.

 

Top cu bretele şi umeri goi. Sau 2 în 1. Optează pentru o bluză cu bretele subţiri şi subtile şi, în acelaşi timp, poţi păstra imaginea umerilor goi.

 

foto 2

 

Imprimeu floral. Pentru un aer proaspăt, optează să radiezi în zilele însorite de vară, alături de o bluză sau rochie cu imprimeuri florale.

 

 

 

foto 3

 

Model romantic- rochii vaporoase. Întotdeauna o rochie într-o nuanţă deschisă şi confecţionată dintr-un material vaporos, uşor, va avea un plus de efect aşa că, lasă-ţi  look-ul de vară să facă furori!

Tags