Home / Eveniment / Revolver „Lincoln Buldog”, găsit de un deţinut
Revolver "Lincoln Buldog"

Revolver „Lincoln Buldog”, găsit de un deţinut

O persoană privată de libertate a descoperit, ieri, un revolver marca „Lincoln Buldog”, din metal, de culoare gri, parţial ruginit, cu două cartuşe în încărcător, la un punct exterior Penitenciarului Bârcea Mare, situat în localitatea Pricaz.
Persoana privată de libertate desfăşura activităţi de sortare a deşeurilor, alături de alte 39 de persoane private de libertate, clasificate în regim semideschis. Acestea erau escortate de doi agenţi din cadrul Penitenciarului Bârcea Mare. „Persoana privată de libertate a anunţat imediat şeful punctului de lucru, căruia i-a predat obiectul descoperit. Agentul a anunţat de îndată şeful Serviciului Siguranţă penitenciară din cadrul unităţii. Conducerea Penitenciarului Bârcea Mare a anunţat organele de poliţie competente în vederea efectuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare, inspector principal Nicoleta Danciu.
Pentru corectitudinea de care a dat dovadă persoana privată de libertate va fi propusă pentru a fi recompensată.

Despre glasul hunedoarei

Citește și

Untitled-1

INTERVIU EXCLUSIV! Proprietarul fabricii Terpena vorbește despre incendiu. Răzvan Cadariu: „Înalți din cadrul județului au spus: Ce faceți, băieți? V-ați dat foc la fabrică?. Imaginați-vă! La momentul incendiului, eram eu înăuntru, era soția înăuntru!”

Incendiul de la fabrica de uleiuri esențiale Terpena, din Orăștie, a distrus toată munca familiei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *