glasul-hd.ro Web analytics

43

Retezatul Haţeg – FC Hunedoara, în faza a doua a Cupei

Departamentul de Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a stabilit, ieri, programul complet al fazei a doua a Cupei României Timişoreana. Calificaţi „la masa verde”, după neprezentarea la joc a celor de la Jiul Rovinari, haţeganii vor evolua, acasă, în următorul meci, împotriva conjudeţenilor de la FC Hunedoara.

Jocul este programat să aibă loc, miercuri, 30 iulie, de la ora 17.30. Anul trecut, adversarii lor, conduşi pe atunci de Constantin Olariu, părăseau Cupa României chiar în această fază, după o înfrângere suferită pe terenul Aurului Brad. Conform programului dat publicităţii de către forul de la Bucureşti, trei dintre cele 36 de jocuri nu se vor disputa, Dinamo II Bucureşti, CS Ineu şi CS Podari fiind calificate din oficiu, după dispariţia celor de la Sportul Studenţesc, UTA Arad şi FC "U" Craiova. Programul complet îl găsiţi aici.

La faza a III-a a Cupei României, vor participa cele 36 de echipe calificate din faza II, care joacă între ele, adică 18 jocuri. Aceasta este programată să aibă loc miercuri 13.08.2014, ora 17.30.