glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Remiză pentru campioană (GALERIE FOTO)

Pera Bmw şi Avantaje au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul rundei a şasea, după un meci extrem de disputat. Remiza cade de minune pentru campionii de la C.S.D., care cu victoria din meciul cu Quasar (5-2) au egalat la puncte trupa lui Cristi Glodean.

Era chiar greu ca o întâlnire între cele două să se încheie fără spectacol. Per total, băieţii lui Ovidiu Ioiescu au avut şansele mai clare, însă pragmatismul şi experienţa adversarului, precum şi o mică neatenţie în apărare, au făcut ca punctele să se împartă.

Strâns, dar echitabil

Liderul perfect al Superligii a început ceva mai bine jocul de duminică, iar Boloş a avut prima ocazie importantă, însă Florea s-a interpus (9). Replica a venit de la Uruci, însă şi celălalt portar, Cimporescu, a arătat că e în mână. Apoi, echilibrul a fost mai mult decât evident, în aceeaşi măsură cu prudenţa. Şi de o parte, şi de alta. Chiar şi aşa însă, ocupanta locului trei a scuturat prima plasa, prin Popesc, care a împins în poartă o minge venită de la Tomoioagă (22). Evident, „roşii” n-au disperat şi şi-au văzut de construcţie, doar că Pribac a trimis, incredibil, alături, din doar câţiva metri, cu poarta goală (27)! Ritmul a crescut şi acelaşi extrem de activ Tomoioagă a mai avut două oportunităţi bune de a dubla avantajul, însă Cimporescu a sărit din bară în bară (30). Şi da, şi de data aceasta, ocaziile se răzbună. Mureşan bate repede, pe scurt, un corner şi Boloş – lăsat fără marcaj, egalează din careu (38). Final încins, garantat! Şi aşa a şi fost, însă Cimporescu şi Florea au scos tot ce-a fost pe poartă. Ultimul, chiar şi o lovitură de penalitate, la Mureşan (46). Remiză relativ echitabilă, avantaj pentru C.S.D., care, la o oră distanţă şi-au câştigat jocul cu Quasar şi au egalat la puncte, 24, liderul. Gândul merge spre derby-ul de la finalul lunii!

2 egaluri au reuşit cei de la Pera Bmw în confruntările cu „rivalii” de la Avantaje şi C.S.D.