NEWS ALERT:
Home / Sport / Remiză pentru campioană (GALERIE FOTO)
Remiză pentru campioană (GALERIE FOTO)

Remiză pentru campioană (GALERIE FOTO)

Pera Bmw şi Avantaje au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul rundei a şasea, după un meci extrem de disputat. Remiza cade de minune pentru campionii de la C.S.D., care cu victoria din meciul cu Quasar (5-2) au egalat la puncte trupa lui Cristi Glodean.

Era chiar greu ca o întâlnire între cele două să se încheie fără spectacol. Per total, băieţii lui Ovidiu Ioiescu au avut şansele mai clare, însă pragmatismul şi experienţa adversarului, precum şi o mică neatenţie în apărare, au făcut ca punctele să se împartă.

Strâns, dar echitabil

Liderul perfect al Superligii a început ceva mai bine jocul de duminică, iar Boloş a avut prima ocazie importantă, însă Florea s-a interpus (9). Replica a venit de la Uruci, însă şi celălalt portar, Cimporescu, a arătat că e în mână. Apoi, echilibrul a fost mai mult decât evident, în aceeaşi măsură cu prudenţa. Şi de o parte, şi de alta. Chiar şi aşa însă, ocupanta locului trei a scuturat prima plasa, prin Popesc, care a împins în poartă o minge venită de la Tomoioagă (22). Evident, „roşii” n-au disperat şi şi-au văzut de construcţie, doar că Pribac a trimis, incredibil, alături, din doar câţiva metri, cu poarta goală (27)! Ritmul a crescut şi acelaşi extrem de activ Tomoioagă a mai avut două oportunităţi bune de a dubla avantajul, însă Cimporescu a sărit din bară în bară (30). Şi da, şi de data aceasta, ocaziile se răzbună. Mureşan bate repede, pe scurt, un corner şi Boloş – lăsat fără marcaj, egalează din careu (38). Final încins, garantat! Şi aşa a şi fost, însă Cimporescu şi Florea au scos tot ce-a fost pe poartă. Ultimul, chiar şi o lovitură de penalitate, la Mureşan (46). Remiză relativ echitabilă, avantaj pentru C.S.D., care, la o oră distanţă şi-au câştigat jocul cu Quasar şi au egalat la puncte, 24, liderul. Gândul merge spre derby-ul de la finalul lunii!

2 egaluri au reuşit cei de la Pera Bmw în confruntările cu „rivalii” de la Avantaje şi C.S.D.

Despre Claudiu SAV

Citește și

thumbnail (2)

Ultimul derby al sezonului pentru CNS Cetate

Cetate Deva întâlneşte astăzi, de la ora 18, pe teren propriu, pe CS Municipal Lugoj, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *