Home / Sport / Remiză albă înainte de plecarea în cantonament
Remiză albă înainte de plecarea în cantonament

Remiză albă înainte de plecarea în cantonament

CFR Simeria a mai disputat un ultim test de verificare înaintea plecării în cantonamentul de la Moneasa. Elevii lui Marius Opric au terminat la egalitate, 0-0, amicalul disputat în compania colegei de serie, FC Caransebeş şi sunt gata de stagiul programat în judeţul Arad.

După 2-1 în precedentele două partide de verificare cu CS Vladimirescu şi Jiul Rovinari, feroviarii n-au mai găsit drumul spre poartă şi în amicalul cu „gugulanii” de la Caransebeş, dar chiar şi aşa evoluţia lor este una mulţumitoare.

Doi tineri vin, alţi doi pleacă

În urma jocului de sâmbătă, de la Simeria Veche, „principalul” CFR-ului şi-a făcut o impresie şi despre cei doi juniori care s-au pregătit cu echipa în startul acestui an, Tîmpeanu şi Vasinc urmând a fi cooptaţi în lotul Simeriei, pentru retur. „Chiar dacă nu am marcat, jocul nostre este bun şi sper să avem aceeaşi formă şi la startul returului. Cât despre cei doi juniori, Tîmpeanu a împlinit 18 ani de curând şi vine de la Realsport Deva. Este un fundaş stânga cu reale calităţi şi am hotărât să îl oprim în lot. La fel se întâmplă şi cu Vasinc, care are 19 ani şi vine de la Metalul Aiud, din Liga a IV-a şi evoluează ca mijlocaş dreapta. Mai mult ca sigur aici se vor opri achiziţiile noastre”, a spus Marius Opric. De asemenea, antrenorul „galben-albaştrilor” spune că juniorii Răzvan Gheaţă (16 ani) şi Radu Bobelică (17 ani) vor evolua, în retur, sub formă de împrumut, în tricoul echipei de Liga a IV-a, Retezatul Haţeg.
Ocupanta locului trei, în seria a cincea a Ligii a treia va lua, mâine, calea staţiunii Moneasa, acolo unde se va pregăti până pe 10 februarie, urmând ca după aceea să mai dispute încă cinci partide amicale, până la startul returului: cu FC Cisnădie (11 februarie), FC Caransebeş (14 februarie), Naţional Sebiş (18 februarie) şi Jiul Petroşani (22 şi 25 februarie).

Două echipe diferite a folosit Marius Opric în jocul cu FC Caransebeş: Dragotă – Vîrtan, Stroia, Buta, Ungureanu – Găceanu, Vişan, Pepenar, Făgărăşanu – Lintaru, Dăscălescu (prima repriză) şi Raţ (Iancău) – Şoit, Lazăr, Dosan, Tîmpean – Al. Vlad, Vasinc, F.Pop, Uibariu – Suciu, Chelariu (a doua repriză)

Despre Claudiu SAV

Citește și

Nationala-de-futsal-a-Romaniei

Opt deveni în lotul lărgit al Naţionalei pentru EURO 2018

Selecţionerul Robert Lupu a anunţat lotul lărgit de 24 de jucători al României pentru Campionatul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *