glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Raluca Turcanu, la Deva: „Tot ce se întâmplă astăzi negativ în România a fost generat de această guvernare”

Prezentă ieri, la Deva, pentru o serie de întâlniri cu membri ai organizaţiei judeţene a PNL, Raluca Turcanu a făcut o scurtă radiografie a situaţiei actuale, din punctul său de vedere.

„ Tot ceea ce se întâmplă astăzi negativ în România a fost generat de această guvernare. Se vorbeşte tot mai apăsat despre asaltul la instituţii cheie din statul român. Dacă PSD – ALDE nu ar fi fost la guvernare, astăzi nu am fi avut acest asalt asupra justiţiei, asupra serviciilor secrete, asupra Curţii de Conturi, asupra televiziunii şi radioului public şi multe alte instituţii din statul român.

În campania electorală cei din PSD – ALDE nu au vorbit despre această preocupare de a îngenunchea una după alta instituţiile statului. Din nefericire, odată ajunşi la guvernare au pornit, prin Ordonanţa 13, asaltul împotriva justiţiei şi rămân, în continuare, concentraţi pe acest subiect sfidând aşteptările de un trai mai bun în România pe care milioane de români le au.

Evident că destinaţia finală a celor din PSD – ALDE este Palatul Cotroceni, dar le spun cu părere de rău că nu îşi vor realiza acest plan distructiv pe care îl au pentru România. Cred cu tărie că, împreună cu societatea românească, vom opri atacul brutal pe care PSD şi ALDE îl dau asupra acestor instituţii fără de care un stat democratic nu poate funcţiona (…)Cu siguranţă domnul Dragnea se visează preşedinte, dar nu-i va ieşi”.

Tot ieri, prim-vicepreşedintele PNL a vorbit şi despre asediul pe care guvernarea PSD îl susţine având ca ţintă mediul privat: „Avem 260 de modificări la Codul Fiscal, niciun pas înainte în privinţa pregătirii unei forţe de muncă bine calificată, nimic, zero investiţie în învăţământul profesional performant, adaptat la cerinţele pieţei şi competiţiei internaţionale. Avem split TVA o spaimă înfiorătoare pentru toţi agenţii economici, mutarea contribuţiei de la angajator la angajat, avem plata contribuţiilor pentru asigurări de sănătate pentru angajaţii part-time la nivelul salariului minim pentru angajaţi cu normă întreagă. Avem o birocraţie sufocantă şi un blocaj al statului în ceea ce priveşte relaţia cu întreprinzătorii privaţi. Toate aceste probleme ne-au adus într-o inechitate şi o fractură uriaşă între sectorul de stat şi sectorul privat. Acum, aproape toată lumea vrea să se angajeze la stat: sună bine, salarii bune şi muncă neevaluată”.

 

 

 

3 Comments

  1. Imi place poza in mod deosebit. Unu viseaza probabil ce oameni mai da afara si alalalt e atat de interesat de ce zice aia ca se joaca pe telefon.

  2. Imi pare rau ca am votat cu PSD , saracia in valea jiului se adanceste tot mai mult .

  3. Dar voi ce ati facut in timpul asta? Nimic! In foarte multe situatii ati facut blat cu PSD, ati fost in USL o alianta contra naturii (adeptii lui Bratianu cot la cot cu neo-comunistii lui Iliescu!), cat despre felul in care ati jefuit bugetele locale si v-ati batut joc de institutii, sunteti la fel ca PSD.
    Din cauza voastra a ajuns PSD la guvernare, majoritatea celor care nu au fost la vot nu au avut alternativa, pentru ca toti suntei la fel.HOTI SI MINCINOSI!!!

Back to top button
Close
Close