glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Raliu timişorean, pe traseu hunedorean

Etapa cu numărul şase din Campionatul de Automobilism Timiş aduce cel mai îndrăgit concurs din calendar. Super Rally îşi păstrează şi în 2012 structura din ultimii patru ani şi va parcurge şapte oraşe, cu plecare din Timişoara şi sosirea în Geoagiu Băi. Una din cele mai spectaculoase superspeciale va avea loc în parcarea hypermarketului Real din Deva!

Peste 30 de echipaje din Timişoara, Oradea, Deva şi Hunedoara se vor întrece în acest weekend, timp de două zile, în cele două judeţe, într-unul din cele mai interesante raliuri din ţară.

Cele mai spectaculoase superspeciale, la Deva şi Geoagiu

Campionatul judeţean de automobilism a ajuns la jumătatea sezonului, iar cursa care marchează acest lucru este tocmai celebra Super Rally. Apreciată de concurenţi din cauza varietăţii traseului şi pentru petrecerea de la finalul etapei, competiţia va debuta în Timişoara şi se va încheia în staţiunea Geoagiu Băi. Startul se dă astăzi după-amiaza, la ora 16, în Timişoara. Proba specială cu numărul doi are loc în aceeaşi locaţie, mâine dimineaţa, de la ora 9. Apoi caravana se pune în mişcare pe direcţia Lugoj, acolo unde este programată o nouă specială pe strada ţesătorilor. PS4 se desfăşoară în Deva, în parcarea hypermaketului Real, iar după un popas în Orăştie, ultima probă şi cea mai interesantă, va avea loc în Geoagiu Băi. În jur de 5 echipaje hunedorene se vor regăsi în avanposturi. „Această competiţie gen caravană este unică în România. Traversează şapte oraşe şi este extrem de interesant. În total 220 de kilometri, dintre care 12 pe probe speciale”, a spus Ladislau Giurisici, organizator Super Rally 2012.