glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Puştii Devei „iernează” pe primul loc

Dacă în întrecerea seniorilor toată atenţia este acaparată de prestaţia celor de la Retezatul Haţeg, în cea rezervată juniorilor prim-planul cade pe echipa celor de la CNS Cetate. Puştii antrenaţi de profesorul Daniel Simina sunt primii în tur, cu şase puncte peste ocupanta locului doi şi cu un parcurs aproape perfect.

Devenii au încheiat 2013 cu 40 de puncte, 13 victorii, o remiză şi doar o singură înfrângere! Au al doilea cel mai bun atac din campionat (52 de reuşite) şi cea mai bună defensivă (7 goluri primite), iar singurii adversari care le pot pune probleme sunt cei de la Inter Petrila şi Hercules Lupeni, cei din urmă fiind, de altfel, şi egalii lor în partida directă din campionat (0-0). În rest, cu excepţia eşecului de la Brad (0-1), devenii au mers perfect. 11 partide la rând fără înfrângere, 31 de puncte din 33 posibile obţinute în a doua parte a turului.

Au un marcator în top 3-ul golgheterilor

Echipa de la poalele cetăţii dă şi un posibil pretendent la titlul de golgheter al campionatului judeţean. Este vorba de Bogdan Ioan Brânduşa care, conform datelor AJF Hunedoara, a punctat de 12 ori, fiind momentan pe locul trei în ierahria „goleadorilor” de la juniori. Vârful Devei are două „duble” la activ, precum şi un meci în care a reuşit un „poker” – 4 goluri, în etapa a noua, chiar împotriva rivalilor de la Inter Petrila (4-0)! De altfel, atât el, cât şi mai mulţi dintre colegii săi se regăesc în echipa juniorilor republicani, care activează în Campionatul Naţional organizat sub egida Federaţiei Române de Fotbal.

Vezi și

Close