Home / Timp liber / Rețeta zilei / Pulpe de pui cu muștar și ardei
ciocanele2

Pulpe de pui cu muștar și ardei

Ingrediente: 

320 g roșii tocate, 1 cățel usturoi tocat, 3 linguri muștar, 1 ardei gras roșu tocat, 1 ceapă tocată, piper, sare, 900 g pulpe de pui proaspete AVIS 3000 (inferioare), 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare:

Încinge uleiul într-o tigaie cu capac, pe foc mediu. Condimentează pulpele de pui cu sare și piper și prăjește-le în tigaia încinsă, timp de 5 minute, până se rumenesc bine pe toate părțile. Scoate pulpele pe o farfurie. În aceeași tigaie călește ceapă și ardeiul gras, timp de 3 minute, până când se înmoaie. Adaugă usturoiul și mai gătește un minut. Apoi muștarul și roșiile, amestecă bine și mai lasă câteva minute pe foc, condimentând cu sare și piper. Pune înapoi în tigaie pulpele de pui, acoperă-le cu sos și lasă să dea în clocot. Dă focul mai mic și acoperă cu capacul. Lasă să fiarbă 30-40 minute, până când carnea e bine pătrunsă.

Servește cu orez sau cuscus. Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

PUI MARENGO

Ingrediente: 8 bucăți de pui, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri de unt, 2 linguri pastă de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *