Home / Timp liber / Rețeta zilei / Pui întreg en papillote
coquelet-roti-cu-piure-de-mazare-si-piure-de-morcov-baby

Pui întreg en papillote

Ingrediente: 

3-4 căței usturoi, 300 g ceapă tocată, crenguțe de cimbru, 150 g ciuperci, ulei de măsline, 1 pui (AVIS 3000 de 1,5 kg), piper, sare.

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 190 C. Condimentează puiul cu sare și piper.  Amestecă ciupercile cu sare, piper și ulei de măsline și umple cu cât mai multe interiorul puiului. Condimentează ceapa cu sare, piper și ulei. Pregătește o foaie mare de hârtie de copt. Așază un strat format din ceapă tocată, crenguțe de cimbru, usturoiul și restul de ciuperci. Pune peste ele puiul umplut. Unge puiul cu ulei. Împachetează-l în hârtia de copt și coace-l  timp de 1 oră și 15 minute -1 oră și 30 minute. Servește puiul cu salată verde sau salată de crudități. Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

pui-dulce-acrisor-003

PUI DULCE PICANT

Ingrediente: 4 felii piept de pui tăiate bucăţi mici, 4 linguri ulei vegetal, 4 ardei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *