NEWS ALERT:
Home / Timp liber / Rețeta zilei / PUI DULCE PICANT
pui-dulce-acrisor-003

PUI DULCE PICANT

Ingrediente:
4 felii piept de pui tăiate bucăţi mici, 4 linguri ulei vegetal, 4 ardei graşi, roşii şi galbeni, tăiaţi felii subţiri, 2, cepe roşii tăiate felii, 100 g porumb, 100 g mazăre păstăi gata fierte, 100 g ananas proaspăt, cuburi, 2-3 linguri sos chili.

Mod de preparare:
Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie, de preferat de tip wok şi se adaugă bucăţile de pui. Se lasă cam 3 minute până se rumenesc uşor. Se scoate puiul şi se dă deoparte. În aceeaşi tigaie se pun 2 linguri de ulei, se încinge şi se pune ceapa, iar după un minut ardeiul, lăsându-le încă 1-2 minute. Se adaugă porumbul, mazărea păstăi şi ananasul împreună cu 1-2 linguri de apă şi se mai călesc 3 – 4 minute în continuare. La final se pune sosul chili şi ulterior se adaugă bucăţile de pui şi se amestecă încontinuu timp de 3-4 minute. Se serveşte imediat. Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

dsc01378

OMLETĂ CATALANĂ

Ingrediente: 8 ouă, 100 g brânză dulce, miezul de la o baghetă, 100 ml lapte dulce, 100 g caşcaval, 100 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *