NEWS ALERT:
Home / Timp liber / Rețeta zilei / PUI DULCE PICANT
pui-dulce-acrisor-003

PUI DULCE PICANT

Ingrediente:
4 felii piept de pui tăiate bucăţi mici, 4 linguri ulei vegetal, 4 ardei graşi, roşii şi galbeni, tăiaţi felii subţiri, 2, cepe roşii tăiate felii, 100 g porumb, 100 g mazăre păstăi gata fierte, 100 g ananas proaspăt, cuburi, 2-3 linguri sos chili.

Mod de preparare:
Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie, de preferat de tip wok şi se adaugă bucăţile de pui. Se lasă cam 3 minute până se rumenesc uşor. Se scoate puiul şi se dă deoparte. În aceeaşi tigaie se pun 2 linguri de ulei, se încinge şi se pune ceapa, iar după un minut ardeiul, lăsându-le încă 1-2 minute. Se adaugă porumbul, mazărea păstăi şi ananasul împreună cu 1-2 linguri de apă şi se mai călesc 3 – 4 minute în continuare. La final se pune sosul chili şi ulterior se adaugă bucăţile de pui şi se amestecă încontinuu timp de 3-4 minute. Se serveşte imediat. Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

desc

Turneul „Vă place Beethoven?” ajunge la Deva

Melomanii din județ sunt invitați, săptămâna viitoare, la un duet instrumental care se anunță spectaculos, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *