NEWS ALERT:
Home / Timp liber / Rețeta zilei / Pui cu ciuperci și sos cu muștar
pui-cu-ciuperci-si-sos-cu-mustar_size1

Pui cu ciuperci și sos cu muștar

Ingrediente:

2 linguri pătrunjel tocat, 120 ml smântâna de gătit, 240 ml supă concentrată de pui, 225 g făină , 1 linguriță muștar Dijon, 2 felii bacon tăiate cubulețe, 250 g ciuperci mici tăiate în sferturi, 1 ceapă roșie tocată, 400 g piept de pui proaspăt AVIS tăiat în cubulețe, 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Prăjește carnea de pui în uleiul încins, timp de 5 minute, până când se rumenește. Scoate-o pe o farfurie. În aceeași oală călește ceapa și baconul, timp de 3-4 minute, până când ceapa se înmoaie. Adaugă ciupercile și mai gătește-le împreună 2 minute, până când ciupercile încep să se înmoaie. Adaugă făina și muștarul și încorporează-le. Mai lasă pe foc 2 minute, amestecând continuu. Toarnă supă concentrată de pui și lasă să dea în clocot. Pune înapoi bucățelele de pui în oală, aco- peră cu un capac și lasă să fiarbă la foc mic 15 minute, până când carnea se pătrunde. Adaugă smântâna, condimentează cu sare și piper și mai lasă pe foc 3 minute. La final, adaugă pătrunjelul tocat. Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

mic-dejun-mexican-de-la-jamie-oliver_size1

Mic dejun mexican de la Jamie Oliver

Ingrediente: 150g cheddar, 6 tortillas, 6 ouă proaspete AVIS, 2 roșii mari feliate, 800g roșii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *