NEWS ALERT:
Home / Timp liber / Rețeta zilei / PUI CAPRESE LA CUPTOR
shutterstock_389315581-e1458920207515

PUI CAPRESE LA CUPTOR

Ingrediente: 4 bucăți de piept de pui, 3-4 roșii, mozzarella din belșug, 1 legătură de busuioc proaspăt.

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Taie roșiile și mozzarella rondele. Unge cu ulei de măsline o tavă, aliniază bucățile de piept de pui (dacă vrei, le poți tăia și mai mici). Acoperă puiul de felii de roșii, apoi de câteva fire de busuioc și pune felii de mozzarella din belșug. Stropește cu ulei de măsline și, dacă vrei, presară cu sare, piper și oregano. Dă la cuptor pentru 20-25 de minute sau până când vezi că puiul se rumenește ușor și mozzarella se topește. Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

SECUND

Întrecere mondială a aeromodelelor la Simeria

Platoul aflat la marginea sudică a oraşului Simeria găzduieşte, la finele acestei săptămâni, a doua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *