Home / Politică / PSD îşi anunţă sâmbătă candidatul pentru Deva
PSD îşi anunţă sâmbătă candidatul pentru Deva

PSD îşi anunţă sâmbătă candidatul pentru Deva

Liderii locali ai Partidului Social Democrat ţin încă secrete variantele de candidaţi pentru Primăria Deva. Şeful de la judeţ spune că s-a făcut un nou sondaj, şeful de la organizaţia municipală spune că există deja un „posibil candidat”. Nimeni nu spune însă niciun nume.

„S-a mai făcut un sondaj pentru Deva, în funcţie de rezultatele acestuia şi de discuţiile cu colegii, vom anunţa cine va fi candidatul nostru pentru Primăria Deva. Cel mai probabil, acest lucru se va stabili până sâmbătă, când avem o întrunire regională a PSD, la Timişoara”, spune preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.
Liderul organizaţiei PSD Deva, Ioan Demeter, dă de înţeles că s-ar fi decis deja cine să reprezinte partidul în competiţia electorală din reşedinţa de judeţ: „Cred că în două sau trei zile, cel mai târziu luni, vom putea anunţa candidatul nostru la Primăria Deva. Astăzi încă mai discutăm cu posibilul candidat. Nu vă pot spune, deocamdată, numele său”.
 

Despre Ciprian IANCU

Citește și

wdeschidere

Au fost găsiți „vinovații” pentru pierderea alegerilor de la Deva de către Petru Mărginean. Radu Barb a fost suspendat din partid și demis din funcția de secretar general, iar patru membri au fost excluși din PSD

Comitetul Executiv al PSD Hunedoara a decis, vineri seară, demiterea secretarului executiv al partidului, Radu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *