Home / Actualitate / „PSD, ciuma roşie!” s-a scandat şi la Deva
IMG_5680

„PSD, ciuma roşie!” s-a scandat şi la Deva

UPDATE: Protestatarii au pornit într-un marş spre sediul Prefecturii judeţului.

Peste 400 de locuitori ai Devei (de patru ori mai mulţi decât la protestul de duminică seara) s-au adunat din nou, în această seară, „la cal” pentru a protesta împotriva deciziilor Guvernului Grindeanu prin care se dezincriminează parţial abuzul în serviciu şi sunt modificate codurile penale.

Oamenii prezenţi în această seară, în centrul Devei, se declară în total dezacord cu decizia Guvernului luată marţi seara şi publicată în Monitorul Oficial în noaptea de marţi spre miercuri. „România, ţara în care viitorul se decide pe întuneric”, „România, nu mai tolera hoţia!” sau „Neică Dragneo, doar hoţii şi guvernul tău mai «lucrează» noaptea” sunt câteva din mesajele purtate de protestatari pe pancarte improvizate. Spre deosebire de protestul de duminică, în această seară au apărut şi scandări, la Deva: „PSD, ciuma roşie” şi „DNA să vină să vă ia” au fost „refrenele” cel mai des repetate.

 

 

 

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Ornamente de Craciun 3717

Primăria Deva instalează ornamentele de iarnă. Circulație rutieră închisă temporar pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Deva

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința cetățenilor că sâmbătă, 25 noiembrie 2017, între orele 9.00 …