glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Procuror hunedorean numit în funcția de judecător, prin decret prezidențial

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în prezent delegată prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, și numirea în funcția de judecător la Judecătoria Deva, cu păstrarea gradului profesional de tribunal a Laurei Andreea Timișan. Aceasta este soția comisarului-șef Ovidiu Timișan, șeful Poliției Municipiului Deva.

Decizia vine după ce Consiliul Superior al Magistraturii și-a dat, în plen, acordul în acest sens, în ședința din luna octombrie. Potrivit site-ului clujust.ro, Laura Andreea Timișan, cu o vechime de 11 ani în parchet, a spus la audierea din cadrul Secției pentru judecători din CSM: „Experiența profesională acumulată în aceste funcții, cunoștințele profesionale dobândite, maturitatea personală mi-au dat încredere să formulez această cerere și să o susțin prin aptitudinile pe care consider că le-am dobândit pe parcursul activității desfășurate ca procuror, respectiv am activat în cadrul secției judiciare. (…) Apreciez că în acest moment sunt îndeplinite condițiile pentru o funcție pe care o respect foarte mult, o apreciez, dar care totuși necesită multe calități”.

Laurea Andreea Timișan este cumnata președintei Tribunalului Hunedoara, Mihaela Timișan, și soția comisarului-șef Ovidiu Timișan, șeful Poliției Municipiului Deva.