glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Problemele de zi cu zi au împins-o la sinucidere

O femeie din Petroșani a decis să-și încheie socotelile cu viața legându-și ștreangul de gât. Aceasta a fost găsită spânzurată de către o rudă venită în vizită. Paramedicii s-au chinuit minute în șir să o readucă la viață pe femeia de 40 de ani.

Totul s-a întâmplat ieri după amiază. O rudă venită în vizită a găsit-o pe femeie spânzurată în locuinţă. Aceasta a sunat imediat la 112. Am fost solicitaţi pentru o tentativă de suicid prin spânzurare. Am ajuns la faţa locului primii cu echipajul SMURD, am efectuat în prima fază manevrele de resuscitare, am reuşit să îi readucem pulsul periferic, iar între timp am solicitat un echipaj de la ambulanţă. Cu ajutorul lor i-am adus şi un pic de tensiune şi am transportat-o la unitatea de primire a urgenţelor”, a declarat plutonier major Florin Zaharia, comandantul echipajului SMURD.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cauzele care au împins-o pe femeie la acest gest suicidal. Din câte se pare, femeia se certa des cu soţul ei, care rămăsese fără loc de muncă, şi nu a mai suportat stresul de zi cu zi.

Loading...