Home / Eveniment / Prinși în flagrant în timp ce spărgeau un magazin din Deva
sursa foto: arhivă
sursa foto: arhivă

Prinși în flagrant în timp ce spărgeau un magazin din Deva

Doi adolescenți, de 16 și 17 ani, au fost prinși azi-noapte, în flagrant de Poliția Locală, în timp ce furau dintr-un magazin din municipiul Deva. Aceștia au fost dați pe mâna polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale, fiind bănuiți că au comis mai multe furturi în aceeași noapte.

„Doi minori din Vulcan au fost prinși de o patrulă a Poliţiei Locale Deva, în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2016, în timp ce sustrăgeau produse alimentare, ţigări şi băuturi alcoolice dintr-un magazin situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Deva. Cei doi au pătruns în magazin prin efracţie, spărgând un geam. Asupra lor au fost găsite mai multe bunuri care proveneau din furturi comise în aceeaşi noapte, pe raza municipiului. Cei doi minori, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani, au fost predaţi Poliţiei Municipiului Deva – Biroul Investigaţii Criminale, pentru continuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții Poliției Locale.

 

Despre Livia BOTICI

Citește și

Untitled-1

INTERVIU EXCLUSIV! Proprietarul fabricii Terpena vorbește despre incendiu. Răzvan Cadariu: „Înalți din cadrul județului au spus: Ce faceți, băieți? V-ați dat foc la fabrică?. Imaginați-vă! La momentul incendiului, eram eu înăuntru, era soția înăuntru!”

Incendiul de la fabrica de uleiuri esențiale Terpena, din Orăștie, a distrus toată munca familiei …