NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Prinși în flagrant în timp ce spărgeau un magazin din Deva
sursa foto: arhivă
sursa foto: arhivă

Prinși în flagrant în timp ce spărgeau un magazin din Deva

Doi adolescenți, de 16 și 17 ani, au fost prinși azi-noapte, în flagrant de Poliția Locală, în timp ce furau dintr-un magazin din municipiul Deva. Aceștia au fost dați pe mâna polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale, fiind bănuiți că au comis mai multe furturi în aceeași noapte.

„Doi minori din Vulcan au fost prinși de o patrulă a Poliţiei Locale Deva, în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2016, în timp ce sustrăgeau produse alimentare, ţigări şi băuturi alcoolice dintr-un magazin situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Deva. Cei doi au pătruns în magazin prin efracţie, spărgând un geam. Asupra lor au fost găsite mai multe bunuri care proveneau din furturi comise în aceeaşi noapte, pe raza municipiului. Cei doi minori, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani, au fost predaţi Poliţiei Municipiului Deva – Biroul Investigaţii Criminale, pentru continuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții Poliției Locale.

 

Despre Livia BOTICI

Citește și

Dacă apelul la 112 ar fi întârziat încă vreo 10 minute, din cauza furtunii care s-a pornit, elicopterul SMURD n-ar mai fi putut să aterizeze în locul în care ciobanul muşcat de viperă a fost adus de salvamontişti. (sursa foto: Salvamont România)

Cioban muşcat de viperă, în Retezat, salvat cu elicopterul

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a avut ghinion şi, în acelaşi timp, …