glasul-hd.ro Web analytics

Diverse

Prins la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice

Un brădean în vârstă de 58 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii l-au depistat în urmă cu două zile pe Ioan B., în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a înregistrat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal din Brad pentru recoltarea probelor de sânge necesare stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea acestora. Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosar penal pentru alcool

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost prins ieri de poliţişti în timp ce conducea un autoturism deşi consumase băuturi alcoolice. Andrei R., de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost oprit în trafic de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest. Bărbatul conducea un autoturism pe strada George Enescu din Hunedoara, iar în urma testării a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Un hunedorean s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din municipiul Hunedoara s-a răsturnat în urmă cu două zile cu maşina în afara părţii carosabile. Bărbatul, Marin P., conducea autoturismul pe DJ 687 A în direcţia de mers Hunedoara-Haţeg, pe un sector de drum în aliniament. La kilometrul 4+700 m, din cauza altor preocupări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager în vârstă de 58 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Hunedoara, dar nu a rămas internat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.