glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Prins în flagrant, în timp ce spărgea „Scufița Roșie”

„Lupul” a dat atacul la „Scufița Roșie”. Nu este vorba despre celebra poveste, ci despre un tânăr care a fost prins în flagrant în timp ce spărgea patiseria „Scufița Roșie”, din zona Casei de Cultură, din Deva.

Adolescentul de 17 ani, din Lupeni, a fost surprins de polițiștii locali în timp ce încerca să intre prin efracție în patiserie, la sfârșitul săptămânii trecute. Totul s-a întâmplat la adăpostul nopții. „În timp ce se deplasa pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona Piața Victoriei, o patrulă auto a Poliției Locale Deva a observat un bărbat care încerca să forțeze intrarea în patiseria <Scufița Roșie>, folosindu-se de o șurubelniță. Potrivit polițiștilor locali, aceeași persoană a fost observată de patrula auto și în data de 1 februarie 2018, în jurul orei 22:00, pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona sucursalei B.C.R., dar, la vederea polițiștilor, bărbatul a fugit printre blocuri”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Deva.

În momentul în care a fost surprins de polițiștii locali, tânărul dislocase geamul de la punctul de servire al patiseriei, iar imaginile au fost înregistrate de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Adolescentul a fost predat Poliției Municipiului Deva, în vederea continuării cercetărilor în acest caz.