Home / Actualitate / Primăria Hunedoarei evacuează rău-platnicii
Hunedoara4301

Primăria Hunedoarei evacuează rău-platnicii

Primăria Hunedoarei anunţă că a decis să evacueze din locuinţele sociale familiile care nu şi-au achitat de mai mulţi ani datoriile: chiria pentru spaţiul ocupat şi taxele comune.

În total, este vorba despre 82 de familii care au adunat o restanţă totală de peste 250.000 de lei (adică mai bine de 2,5 miliarde de lei vechi).

Într-un comunicat al Primăriei se arată că instituţia a cerut în instanţă recuperarea prejudiciilor şi evacuarea rău-platnicilor şi a obţinut sentinţe definitive în acest sens pentru cele 82 de familii vizate.

„Consider că este normal ca toată lumea să plătească. Aşa cum ceilalţi locuitori ai municipiului Hunedoara îşi plătesc taxele şi impozitele la timp, corect şi normal este ca şi cetăţenii care locuiesc în spaţiile Primăriei să îşi achite datoriile. Noi nu facem decât să punem în aplicare legea, care este una pentru toţi”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu.

Conform reprezentanţilor Primăriei, la acest moment există 148 de solicitări pentru locuinţe sociale. Chiriile pe care le au de plătit ocupanţii acestor spaţii variază între 18 lei şi 147 de lei pe lună, în funcţie de suprafaţă, timpul şi amplasarea locuinţei, dar şi în funcţie de venitul pe membru de familie

Despre Ciprian IANCU

Citește și

O astfel de jucărie ar mai fi alinat suferinţa unei fetiţe, dacă furnizorul şi o companie de curierat ar fi dat dovadă cu adevărat de profesionalism

Fan Courier și Elefant.ro răpesc bucuria unui copil grav bolnav. Spiritul sărbătorilor nu vine cu poșta rapidă

Serviciile îndoielnice, lipsa de comunicare și amabilitate a personalului filialei din Deva a firmei Fan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *