NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Primăria Hunedoarei evacuează rău-platnicii
Hunedoara4301

Primăria Hunedoarei evacuează rău-platnicii

Primăria Hunedoarei anunţă că a decis să evacueze din locuinţele sociale familiile care nu şi-au achitat de mai mulţi ani datoriile: chiria pentru spaţiul ocupat şi taxele comune.

În total, este vorba despre 82 de familii care au adunat o restanţă totală de peste 250.000 de lei (adică mai bine de 2,5 miliarde de lei vechi).

Într-un comunicat al Primăriei se arată că instituţia a cerut în instanţă recuperarea prejudiciilor şi evacuarea rău-platnicilor şi a obţinut sentinţe definitive în acest sens pentru cele 82 de familii vizate.

„Consider că este normal ca toată lumea să plătească. Aşa cum ceilalţi locuitori ai municipiului Hunedoara îşi plătesc taxele şi impozitele la timp, corect şi normal este ca şi cetăţenii care locuiesc în spaţiile Primăriei să îşi achite datoriile. Noi nu facem decât să punem în aplicare legea, care este una pentru toţi”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu.

Conform reprezentanţilor Primăriei, la acest moment există 148 de solicitări pentru locuinţe sociale. Chiriile pe care le au de plătit ocupanţii acestor spaţii variază între 18 lei şi 147 de lei pe lună, în funcţie de suprafaţă, timpul şi amplasarea locuinţei, dar şi în funcţie de venitul pe membru de familie

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Visele energeticienilor ca, vreodată, de la Mintia să mai iasă fum pe două dintre coşuri sunt spulberate. Cristian Iştoc spune că asta se întâmplă cu complicitatea unor oameni din interior.

Lider de la Mintia: „Energeticienilor li se pregăteşte scaunul electric”

Preşedintele Sindicatului „Solidaritatea”, Cristian Iştoc (foto), reclamă faptul că salvarea termocentralei Mintia este blocată chiar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *