glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Prim Transprest, vizată de o anchetă penală? Directorul Nicolae Baloşin a demisionat invocând motive personale

La începutul acestei luni, de la societatea Prim Transprest Hunedoara, firma de transport local aflată în subordinea Primăriei, poliţiştii au ridicat mai multe documente. Nu se ştie, deocamdată, exact ce anume vizează verificările.

 

Pentru detalii pe această temă am încercat să-l contactăm, mai întâi, pe directorul interimar al societăţii, Nicolae Baloşin (foto), dar acesta a demisionat luni, din motive personale, cum s-ar fi exprimat în faţa membrilor Consiliului de Administraţie, cărora le-a prezentat decizia sa.

Preşedintele CA-ului de la Prim Transprest, Valentin Fan, spune că, într-adevăr, de la societate au fost ridicate, cu câteva zile în urmă, o serie de documente în vederea verificării unor situaţii, dar spune că nu ştie ce anume vizează cercetarea: „Da, există o cercetare, pe 28 februarie s-a emis o ordonanţă pentru ridicarea unor documente, s-au ridicat de la noi documente, dar mai multe nu ştiu să vă spun”.

Valentin Fan a confirmat şi demisia lui Nicolae Baloşin. „Dumnealui a solicitat şi un preaviz de 20 de zile pe care nu i-l putem acorda, pentru că activitatea de transport trebuie coordonată corespunzător. Director interimar, pe o perioadă de maxim 4 luni sau până la finalizarea unui concurs pentru postul de director, va fi domnul inginer Mihai Marton, angajat în cadrul societăţii”, a adăugat preşedintele Consiliului de Administraţie al Prim Transprest.

Nicolae Baloşin nu a putut fi contactat pentru a-şi expune motivele demisiei şi pentru a spune dacă decizia sa are sau nu vreo legătură cu verificările efectuate de poliţişti şi procurori la Prim Transprest.