Home / Eveniment / Portofel recuperat de jandarmii hunedoreni
A-1-655x360

Portofel recuperat de jandarmii hunedoreni

O femeie din municipiul Hunedoara a avut ieri parte de mult noroc. În timp ce se îndrepta spre serviciu, aceasta și-a pierdut portofelul plin cu bani. Din fericire, un jandarm a găsit mica avere a hunedorencei și, după mai multe investigații, i-a predat portofelul.

Totul s-a întâmplat ieri dimineață, în jurul orei 7.30, atunci când un ofiţer din cadrul Plutonului de Jandarmi Hunedoara a găsit, în timp ce se deplasa la locul de muncă, în zona sensului giratoriu care leagă bulevardul Republicii şi strada George Enescu, un portofel ce conţinea bani, documente de identitate, un card bancar şi documente de acces la locul de muncă. „Ofiţerul a dispus ca doi colegi din cadrul Plutonului de Jandarmi să procedeze la identificarea proprietarului, respectiv la returnarea către acesta, a bunurilor găsite. În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 8.15, jandarmii au găsit proprietarul portofelului, respectiv o persoană de sex feminin, cu domiciliul în localitatea Răcăştie din judeţul Hunedoara”, se arată într-un comunicat de presă emis de IJJ Hunedoara. Femeia a povestit jandarmilor faptul că în acea dimineaţă folosise portofelul în timp ce se deplasa spre serviciu, însă odată ajunsă acolo, a constatat lipsa lui.

Jandarmii hunedoreni recomandă tuturor cetăţenilor judeţului Hunedoara să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazuri similare celui prezentat, să solicite cu încredere sprijin prin apel la 112.

Despre Livia BOTICI

Citește și

MAT 3

Un șofer grăbit a lovit un pieton și o ambulanță

Un pieton a fost rănit grav în urma unui accident care a avut loc sâmbătă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *